2015 saç ve makyaj modasını tanıttılar

Güncelleme Tarihi:

2015 saç ve makyaj modasını tanıttılar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2014 12:06

- Marmaris'te, Türkiye'nin değişik yerlerinden 500 güzellik salonundan yaklaşık bin 500 kuaför ve güzellik uzmanının katıldığı seminerde, gelecek yılın saç ve makyaj modası tanıtıldı - Seminer sonunda gerçekleştirilen şovda kuaförler hünerlerini sergiledi

Haberin Devamı

MUĞLA (AA) - Marmaris'te bir kozmetik firması tarafından düzenlenen ve 2015 yılı saç ile makyaj modasının tanıtıldığı etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Türkiye'nin değişik yerlerinden 500 güzellik salonundan bin 500 kadar kuaför ve güzellik uzmanı, İçmeler Martı Otel'de gerçekleştirilen seminerde bir araya geldi.

ZFC Kozmetik tarafından düzenlenen seminerde Miss Europa ve Türkiye güzeli estetiysen Çiğdem Erten, katılımcılara porselen ve gelin makyajı gibi konularda bilgi verdi. Seminerde ayrıca, 2015 yılının saç ve makyaj modaları hakkında da bilgilendirmede bulunuldu.

Seminerin ardından yapılan şovda kuaförler hünerlerini sergiledi. Kuaförler, kendilerine verilen sürede mankenlere makyaj, topuz ve gelin başı uygulamalarını yaptı.

Müzik eşliğinde gerçekleştirilen şov, renkli görüntülere sahne olurken, katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

Haberin Devamı

ZFC Kozmetik Türkiye Genel Müdürü Ziya Dursun, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendi firmalarıyla çalışmayı tercih eden güzellik salonlarına yönelik periyodik eğitimler düzenlediklerini söyledi.

Katılımcılara hem makyaj hem de saç konusunda periyodik ve uygulamalı eğitimler verdiklerini belirten Dursun, bu eğitimler sonunda gerçekleştirilen şovla yeni yılın makyaj ile saç modasının tanıtıldığını kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!