2014'te balık burcunu neler bekliyor ?

Haberin Devamı

Yeni veya yenilenen aşklar

Geçtiğimiz yılın temmuz ayından beri aşk hayatınız ve yaratıcı projeler evinizde mevcut olan şans ve bolluk gezegeni Jüpiter’in desteği, bu yıl 17 Temmuz’a kadar aşk hayatınızı canlandırmaya, yeni aşklara ve ilgiyi üzerinizde tutmanıza yardımcı olabileceği gibi yaratıcılık gerektiren projelerde yıldızınızın parlamasına da yardım ediyor.
Aşk hayatınız veya çocuklarınızla ilgili konularda türlü fırsatlar sizi bulabilir veya yaratıcılığınızı kullanmanız gereken yerlerde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da zorlanmadan sürpriz çıkışlar yapabilirsiniz.
Çocuklarınızın hayatlarındaki güzel gelişmelere sevinebilir, çocuk sahibi olabilir, mevcut ilişkinizi canlandırmanızı sağlayacak olumlu gelişmeler yaşayabilir veya yepyeni aşklara yelken açabilirsiniz.
Bir diğer ihtimalse sanatsal veya yaratıcılık gerektiren işlerde kazanacağınız başarılar olabilir. Her koşulda sosyal açıdan eğlenceli veya duygusal açıdan mutlu edici gelişmeler sizi bekliyor.

Haberin Devamı

Romantik kaçamaklar, şanslı birliktelikler

Neptün aşk hayatınızda kafanızı karıştırsa da, Yengeç burcundaki Jüpiter, aşk ve çocuk başlıklarında incelenebilecek konularda yenilenmeye, yüksek romantizme, yeni aşklara veya çocuklarınızla ilgili güzel gelişmelere olanak tanıyor.
Hayatınızın aşkını geçen yıl buldunuz veya bu yıl bulabilirsiniz. (Yalnızsanız tabii!) 16 Mart’a kadar hangi yönde ilerlemeniz gerektiği konusunda kafanız biraz karışsa da romantizmi hissetmeye devam edebilirsiniz.
17 Temmuz sonrası şanslar ve fırsatlar iş ve sağlık konularına kayacağı için bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz.
Şubat ayında bazı ilişkilerinizi gözden geçirebilir ve net şekilde neler olup bittiğini anlamak isteyebilirsiniz. Gereğinden fazla ödün verdiğiniz kişiler varsa ya da bazı kişileri mutlu etmek için kendi istek ve ihtiyaçlarınızı görmezden geldiyseniz, ilişkiyi yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz.
Nisan ayı, ilginin üzerinizde yoğunlaştığı bir süreç olabilir.
Mayıs sonundan itibaren temmuz sonuna kadar kısa bir süre için iletişim sorunu söz konusu olsa da, duygu ve düşüncelerinizi en yaratıcı cümlelerle ifade edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Çalışma arkadaşları ve fırsatlar

Genel hatlarıyla yılın ikinci yarısında iş hayatınız istediğiniz kıvama gelebilir. Yeni bir iş arayışınız varsa olumlu gelişmeler yaşanabilir.
Yılın ikinci yarısı, sağlığınızla ilgili konularda da destekleneceksiniz.
Şubat başı-nisan sonu aralığında kişisel tercihleriniz, hırslarınız veya amaçlarınız bir süreliğine grup aktivitelerinde ya da arkadaşlarınızla ilişkilerinizde kopukluk yaratabilir.
17 Temmuz’dan itibaren bir yıl boyunca iş hayatınız açısından şanslı bir döneme gireceksiniz. İşyerinizde sizi destekleyen kişiler, kötü olayların üstesinden gelmenizde etkili olabilir.
Hedeflerinize ulaşmak için gerekli yetenekleri kazanabileceğiniz bir dönemde olacaksınız.
Hepinize sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, keyifli ve mutlu bir yıl diliyorum. Sevgiyle kalın.

Haberin Devamı

Seyahat ve eğitim

Enerjiniz yüksek, özgüveniniz artıyor ve empati yeteneğiniz doruk yapıyor sevgili Balıklar.
Akrep burcundaki eğitmen gezegen Satürn, seyahatler, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla ilişkiler, dış ticaret, bilişim, ulaştırma, yabancı dil öğrenimi, hukuk, din, metafizik, medya, iletişim ve halkla ilişkiler konularında sizi zorlayarak, test ederek bu alanlarda kalıcı adımlar atmanızı sağlamaya bu yıl da devam ediyor. Bu alanlarda yük ve sorumluluklarınız artıyor.
Birkaç yıldır sık sık seyahat eden Balıkların bu alanda gösterdiği enerji boşa gitmeyecek. Özellikle 23 Ekim civarında seyahatler, yüksek eğitim, bilişim, medya, hukuk, iletişim, yabancılarla ilişkiler veya yurtdışı bağlantılı işler açısından olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Maddi açıdan 2014

Para evinizdeki Uranüs, bu evdeki yolculuğuna 2014’te de devam ediyor. Dolayısıyla birkaç yıldır olduğu gibi bu yıl da ani kazançlar veya ani kayıplar söz konusu olabilir.
Tedbirli ve detaycı Balıklar bu süreçte maddi açıdan büyüme sağlayabilir, hatta servet sahibi olabilirler.
Ancak ihmalkâr veya hesap kontrolü yapmadan ilerleyen ya da gereğinden fazla risk alan Balıklar dönemsel zorlanmalar yaşayabilir veya para kaybedebilirler.
Geçmişe bağlı borçlar yılın ilk yarısında gündeme gelebilir, eksikleri bir an önce tamamlamakta fayda var.

Günlük Burç Yorumları

KOÇ
Partneriniz veya iş hayatınızla bağlantılı bir kişi, belli konularda size yeterince yardımcı olmuyor ya da bizzat kendisi sorun çıkarıyor olabilir. Sizin yine de sakinliğinizi korumanız ve yapıcı olmanız gerekebilir.

Haberin Devamı

BOĞA
Bu flu atmosferde kesin yargılara varmak doğru olmayabilir. Öncelikle her şeyin yerli yerine oturmasını ve netleşmesini beklemek daha doğru olacaktır. Olaylar ilginç şekilde geliştiği için bekleme zamanı!

İKİZLER
Bazı işlerinizde gösterdiğiniz performans ya da alışverişler açısından yeni fırsatlarla karşılaşabileceğiniz günlerdesiniz. Bu alanlara daha farklı şekilde bakmanızı sağlayacak olaylar yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ
İşinizle ilgili konular kafanızı karıştırıyor olabilir. Bu alanda verilmesi gereken kararlar söz konusuysa geciktirmekte zorlanabilirsiniz. Sonlandırılması gereken konular varsa, olumsuz düşünmemeye çalışmalısınız. Zira yeni başlangıçlar yapma olasılığınız da artabilir.

ASLAN
İstediğiniz sonuçları vermeyen iş, ilişki ya da görevlerden sıyrılmak isteyebilirsiniz. Geçmişe bağlı kalmanın kimseye bir faydası olmayacaktır. Yaratıcı düşünmenizde ve temmuz sonrası sizi bekleyen güzel şeyleri hatırlamanızda fayda var.

BAŞAK
Yolunuzda duran, önünüze çıkan, işlerinizi bozan veya planlarınızı engelleyen kişilerle karşılaşabilirsiniz. Bu kişiler; pazara gitmenizi engelleyen manavınızdan yurtdışında bir seminere katılmamanız için elinden geleni yapan rakip firma mühendislerine kadar herkes olabilir.

TERAZİ
Hayatınızdaki veya planlardaki değişikliklerin bazı nedenleri var. Dolayısıyla tepki verirken şikayet ve eleştiri dozunu aleyhinize kullanılmayacak şekilde ayarlamalısınız.

AKREP
Olumlu ve yapıcı halinizden fayda sağlamaya çalışan ya da farklı konularda yarar elde edebilme çabasına giren kişiler olabilir. Olaylara yaklaşımınız, ortaya çıkan sonuçlar üzerinde etkili olacaktır.

YAY
İşlevselliğini yitirmiş, parlaklığını kaybetmiş konuları zorlamanın bir sebebi olmayabilir. Bunu bilerek plan yapmanızda fayda var sevgili Yaylar.

OĞLAK
Hiç tarzınız olmamasına rağmen sağa sola emirler yağdırarak veya sesinizi yükselterek isteklerinizin yerine getirilmesini sağlamak eğiliminde olabilirsiniz. Şu gezegenler nelere kadir! Sizin gibi en efendi burç mensuplarını bile baştan çıkarabiliyor...

KOVA
Beklenmedik teklifler, akıl karıştıran gelişmeler, ani olaylar veya dahice fikirler şaşırtıcı olabilir. Dahiyane fikirlerinizle övünebileceğiniz günler...

BALIK
Alışılmış yollardan devam etmek veya her zamanki örnekler üzerinden gitmek doğru olmayabilir. Yeni şeyler denemenin faydasını görebileceğiniz günlerdesiniz. Malum, değişim zamanındayız.

Yazarın Tüm Yazıları