2014'e 5 büyük hedef

Güncelleme Tarihi:

2014e 5 büyük hedef
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2013 00:55

Sarı lacivertliler futbol, kadın ve erkek basketbol ve voleybolda Türkiye’deki başarıların dışında da Avrupa’da da kupaları müzesine götürmek için şimdiden çalışmaya başladı.

Haberin Devamı

F.BAHÇE kulübü bu sezon başında sıkıntılar günler yaşamış ve bir çok branşta istediği transferleri yapamamıştı. Buna rağmen sezon başu hedeflerine yakın durmayı başaran sarı lacivertliler gelecek sezon başta futbolda olmak üzere basketbol ve voleybolda Avrupa şampiyonu olabilecek kadrolar kurabilmek için şimdiden çalışmalara başladılar. Bu sezon Avrupa Ligi’nde yoluna devam eden Fenerbahçe, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde de başarılı olacak bir takım yaratabilmek ilk olarak Aykut Kocaman’a başvurdu. Sezon sonunda görevini bırakmak isteyen Kocaman’ın devam etmesi gerektiğini düşünen sarı lacivertliler, başarılı futbol adamı ‘Başarı yapılanması’nın başında düşünüyor. Bütün transferler Kocaman’ın isteğine göre yapılacak.

POTA VE FİLEYE NEŞTER VURULACAK

Haberin Devamı

KULÜP, yeni yapılanmada sadece futbolu ele almayacak. Sarı lacivertliler bu sezon bekleneni veremeyen kadın voleybolda transfer girişimlerine şimdiden başladı. Erkeklerde de yeniden bir atılım yapılması planlanıyor.

Yenilenme sürecine girecek diğer branş ise hem erkek hem de kadın basketbol şubeleri. Erkek basketbolda bu sezon özellikle Avrupa’da bekleneni veremeyen Fenerbahçe Ülker için çalışmalar başladı. Bazı oyuncular ile yollar ayrılacak ve Final Four oynayabilmek için önemli isimler transfer edilecek. Son derece başarılı olan kadın basketbol takımında ise Pondexter ve Matovic başta olmak üzere bazı oyuncularla şimdiden sözleşme yenileyen sarı lacivertliler bu branşa 1-2 takviye yapacaklar.

Yine en iyisiyiz

F.BAHÇE Basketbol Şubesi Genel Koordinatörü Kemal Dinçer, bu sezon Avrupa’da beklenen başarıyı yakalayamayan F.Bahçe Ülker’in yine de şu anda Türkiye Ligi’nin en başarılı takımı olduğunu savunup “Gelecek sene Avrupa’da başarılı olması şart” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!