2014’te etnik desenler

Güncelleme Tarihi:

2014’te etnik desenler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2014 01:00

Ünlü modacı Ahmet Özceyhan, 2014 ilkbahar ve yaz trendleri ile ilgili, “Sanat akımlarını, etnik desenleri, 3D süslemeleri, dantel, çiçek ve püskülleri bu yaz her yerde göreceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Dünya modasını yakından takip eden ünlü kreatör Ahmet Özceyhan, 2014 yaz modasına dair tüyolar verdi. Özceyhan, minimalist akımdan etkilenecek ilkbahar ve yaz mevsiminde 40’lı, 50’li yılların esintileri yanında 70’li yılların çizgilerinin de yer alacağını ve her zevke uyan temaların hakim olacağını belirtti.

NEŞELİ MEVSİM

Özceyhan, etnik desenleri yıllardır kendilerinin de kullandıklarını ve dünyada büyük beğeni topladığını, bu sezonda da ağırlık verdiklerini belirtti. “Yazın olmazsa olmazı marin kıyafetler yine revaçta” diyen Özceyhan, mavi, lacivert, kırmızı, enine boyuna çizgili denizci desenlerinin bu yaz yine çok kullanılacağını belirtti. Bunun yanı sıra pembeler, turuncular, siyah beyaz gibi renkler yanında geçen yıl da çok kullanılan metalik giysilerin gardıroplardaki yerini koruyacağını söyleyen Özceyhan, canlı, neşeli bir mevsimin geldiğini ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!