2014 gömlek elbise modası

Güncelleme Tarihi:

2014 gömlek elbise modası
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2014 01:56

"Gömlekten elbise mi olur?" dediğinizi duyar gibiyiz. Ancak 2014 modasında gömlek elbiseler ön planda...

Haberin Devamı

Yazın en sıcak günlerini yaşadığımız bu günlerde yeni bir elbise trendi gömlek elbiseler feminen giyim tarzını seven bayanların gözdeleri arasında. Yaz için gömlek elbiseleri şık olduğu kadar rahat.

Gömlek elbiseyi klasikleşmiş ve asla modası geçmeyen bir parça olarak değerlendirebiliriz. Maskulen bir havası olduğu kadar, feminen bir şıklık da vaat eden gömlek elbiselerin, hemen her ortama giyilebilmesi de onları ayrı bir yere koyuyor. Yaz mevsimi için dolabınıza 1-2 gömlek elbise eklemeniz gerçekten akıllı bir yatırım olur.

2014 gömlek elbise modası


Gömlek elbise, aslında moda dünyasında yeni sayılmaz zira 1940'lı yıllarda popüler olduklarını ve sonrasında klasikleştiklerini söyleyebiliriz. Bu sezon oldukça popüler olan bu parçanın son iki yıldır ünlü markaların koleksiyonlarında yer verdiğini görüyoruz. Tek parça olması, ofise, alışverişe hatta gece çıkarken bile giyilebilmesi gömlek elbiselerin popülerleşmesinin sebeplerinden sadece bir kaçı... Bu sezon spor-şık akımından etkilenen trendler de gömlek elbiseler ile eforsuz şıklığın altını çiziyor.

Haberin Devamı

2014 gömlek elbise modası


Keten, jean, şifon ve desenli kumaşlardan oluşan gömlek elbise modellerinden sizde kendi tarzınıza uygun bir şekilde eşleştirebilirsiniz. Spor ayakkabılar,topuklu sandaletler ya da Stiletto'larla kombinlenebilecek bu parça, sadece yaz mevsiminde değil hemen her mevsim değerlendirilebilir. Kat kat giyinmenin yaz-kış popüler olduğunu varsayarsak, bir gömlek elbiseyi hava şartlarına göre giyebilmek çok da zor değil. Serin havalar için blazer ceketler ve hırkalar gömlek elbiselerin en iyi tamamlayıcıları olarak karşımıza çıkıyor.

2014 gömlek elbise modası

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!