2013’te burcunuzun şanslı alanları

Haberin Devamı

KOÇ
Yılın ilk yarısında yeni kişilerle tanışabilir, yeni çevrelere girebilir ve sürpriz ilişkiler yaşayabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında ise Yengeç burcuna giren Jüpiter aile, kökleriniz veya ev ve gayrimenkul konularında şansları hayatınıza taşıyor olacak. Evinizi değiştirebilir, yenileyebilir, satabilirsiniz.

BOĞA
Yılın ilk yarısında maddi açıdan şanslısınız. İkinci yarısında ise yakın çevrenizle ilişkilerinizde, kısa mesafeli seyahatlerde, eğitim, kişisel gelişim, halkla ilişkiler konularında şanslı olacaksınız.
Yılın ikinci yarısı, araştırmalar yapmak için de çok uygun.
Yarın devam edecek...

Günlük Burç Yorumları

Koç
Evle ilgili sorunlar sizi şüphede bırakabilir ya da belirsizlikler huzuru kaçırabilir. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var ve iletişimin hızlanması yeni fırsatların oluşması anlamına gelebilir.

Haberin Devamı

Boğa
Özel bir kişiyle yolculuk yapabilir ya da özel bir kişiyle tanışmak için seyahate çıkabilirsiniz. Aile geçmişinizi gözden geçirmeniz gelecek planlarınıza uyan yaşam tarzı geliştirmenizi sağlayabilir. Duygularınızı paylaşmalı ve karşılığında size sunulanlar konusunda uzlaşmacı olmalısınız.

İkizler
Akla gelen çocukluk anıları gönderilen bir e-postayla güçlendirilebilir. Eski bir tanıdıkla tekrar bir araya gelmek cevaplanmamış pek çok sorunun yanıtı anlamına gelebilir. Bir ilişkiniz değişime uğruyor.

Yengeç
Size ek yük ya da görev yükleyen kişilere rağmen siz planlarınızı uygulamaya devam etmelisiniz. Karşılaşacağınız rekabet ortamlarının üstesinden gelmeniz imajınızı güçlendirebilir ve ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Aslan
Ortaya çıkması gereken bazı bilgileri veya duyguları saklamamalısınız. Ortamı yatıştırmanız veya aydınlatmanız daha doğru bir yol bulmanıza da yardım edebilir. Başkalarının iş ya da sorumlulukları sizi yavaşlatabilir veya engelleyebilir. Sizin için en iyi şeyi yapmalısınız.

Başak
Başkalarına yardım etmek için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Bu sayede daha iyi tanımak veya birlikte çalışmak istediğiniz bir kişiyi etkileyebilirsiniz. Eski kuralların ya da olumsuz kişilerin mutluluğunuzu bozmasına izin vermeyin.

Haberin Devamı

Terazi
Uyumsuzluk yaratan konularda politik olmak size iyi gelebilir. Coğrafi konumunuzu ya da geleceğinizi ilgilendiren konularda önemli kararlar almanıza yardım edebilecek yollar arayabilirsiniz. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Akrep
Seyahatler ve araştırmalar bir arada gidiyor olabilir. Farklı yaşam tarzlarını veya gelenekleri tecrübe etmenizi sağlayacak kararlar alabilirsiniz. İstekleriniz konusunda dürüst olmalısınız.

Yay
Gelecek yılla ilgili özel hazırlıklar yapabilirsiniz. Yeni bir imaj veya yön farklı arkadaşlıkları, ortaklıkları ya da fırsatları gündeme taşıyabilir. Romantik maceralara atılabilirsiniz.

Oğlak
Duygular yükseliyor ve sırlar açığa çıkıyor. Ani tepki ya da hareketler planlarınızı veya bir ilişkinizi bozabilir. Özgürlük ve eşitlik şart. İşe yarar planlar yapmalı ve sorunları açıkça konuşmalısınız.

Haberin Devamı

Kova
Deneyler, aşk, kişisel gelişim projeleri ve romantizm konularında çalışmalar hızlanabilir. Arkadaşlarla bir araya gelmek veya davetlere katılmak değer verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi güçlendirebilir.

Balık
Faydalı işlere dönüşebilecek alışılmadık fikirleriniz olabilir. Olasılıkları gözden geçirebilir ve ilerlemenizi sağlayabilecek kaynakları tespit için zaman ayırabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeli ve sizi hafife alan kişilerden uzak durmalısınız.

Yazarın Tüm Yazıları