2013’te Akrep burcunu neler bekliyor

Her alanda, kendinizi yenilemeniz gereken önemli ve yorucu bir 2,5 yıllık süreçtesiniz. Yeni kulvarlar, yeni bağlantılar sizi bekliyor!

Haberin Devamı

Satürn (disiplin) önümüzdeki 2,5 yıl boyunca sizin konumunuzda ilerlemekte. Kişisel yaşamınız karmaşalarla dolu olabilir, para ve ilişkilerinizi idare etmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Olayların ya çok kötü ya da çok iyi gittiğini gözlemleyebilirsiniz. Çünkü Satürn hep uç noktalarda etkin olur.

Her alanda kendinizi yenilemeniz gereken yorucu bir 2,5 yıllık süreçtesiniz, umarım her şey istediğiniz şekilde gelişir. Zayıf halkaların kopuşu, yeni kulvarlar, yeni bağlantılar ya da yeni kişiler ve geçmişle vedalaşma sizi bekliyor!

Risk almayın

Kariyerinizde önemli bir göreve soyunabilir, evlilik ya da ev değişikliği kararı alabilirsiniz. Zor geçse de hatırlanmaya değer ve önemli armağanlar bırakmış bir süreç olacak.

Bu yıl adımlarınızı daha dikkatli atmalı, risk almaktan kaçınmalı, güvenlik temalarına önem vermelisiniz. Tedbirli ilerleyen Akrepler, Satürn seyahatini tamamladığında hediyelerini almış olacaklar.

20 Mayıs ve 1 Kasım tarihleri civarında da, yakın çevre ilişkilerinizde, eğitim ve sağlık başlıklı konularda, yaşadığınız yerde veya alışkanlıklarınızda değişiklikler yaşanabilir.

İş hayatınızda bir değişiklik söz konusu olursa, çok daha iyi tecrübelerin sizi beklediğini hatırlamanızda fayda var.

11 Haziran ve 19 Temmuz civarında fikirlerinizi dile getirmek, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek konusunda bazı şanslar yakalayabilirsiniz.

19 Temmuz yeni bir işe başlamak, seyahate çıkmak ya da hayattan tat almak için gerekli ne varsa yapabilmek için güzel bir hafta olabilir.

Yay burcundaki Venüs maddi konularda risk almanız için sizi zorlarken, ortak kaynaklar evinizdeki Jüpiter size şans getirebilir.

25 Mayıs civarında yaÅŸanabilecek olaylar sizi lüks tüketime veya beklentilere sevk edebilir. Ancak diÄŸer gezegen etkileriyle daha gerçekçi düşünmeyi baÅŸaracaksınız.Â

Haberin Devamı

Uzun seyahatler

25 Haziran sonrası ev değiştiren Jüpiter sizi uluslararası ilişkiler, yurtdışı seyahatleri, uzun mesafeli yolculuklar, dış ticaret, bilişim, medya ve eğitim konularında yılın en şanslı burçlarından birine dönüştürüyor. Bu yıl her yerde evinizdeki kadar rahat hissedebilirsiniz.

26 Haziran-20 Temmuz arası geri giden Merkür bazı aksiliklere neden olabilir, bu uyarıyı dikkate alarak plan yapmakta fayda var.

Şubat ayındaki gezegen konumları 13 Mart’a kadar, aşk hayatınızı veya sosyal yaşamınızı renklendirebilir. Çekiciliğinizin ve yaratıcı fikirlerinizin hayli aktif olacağı bu dönemde çevrenizdekileri kolayca etkileyebilirsiniz. Sadece Merkür gerilemesi yaşanacak tarihlerde (22 Şubat-18 Mart) yanlış anlaşılmalar yakın ilişkilerde sorunlara neden olabilir.

24 Nisan ve 3 Kasım’da ilişkiler yeniden yapılandırma sürecine girebilir, mevcut ilişkilerin evliliğe ya da evlilik boyutundaki ilişkilerin başka bir boyuta geçişiyle ilgili konular gündeme gelebilir.

3 Kasım’da ise sosyal hayatınızı veya arkadaşlarınızı ilgilendiren konular ön plana çıkıyor! 9 Mayıs tarihinde bir evlilik ya da ortaklık diğer konuların arasından sıyrılıyor.

11 Haziran ve 19 Temmuz civarında da tatminkâr ilişkiler, belki de yeni aşklar söz konusu olabilir.

11 Temmuz-20 Temmuz ve 16 Ağustos-11 Eylül aralığında hayal denebilecek güzellikte ilişkiler ya da ruhsal bağlar kurabilirsiniz. Herkesin şiir gibi konuştuğu, masalsı bir 10 gün olabilir!

Haberin Devamı

Nisan ve mayıs ön plana çıkıyor

2013’ün nisan ve mayıs aylarında her tür ilişkinizde daha politik olmanız ve ani kararlardan kaçınmanız gerekiyor. Bu ayların bazı dönemlerinde bazı fırsat ve şanslar söz konusu olsa da en önemli tavır, risk almadan ve sinirlere hakim şekilde ilerlemek olacak.

Fiziksel kondisyon

22 Mart civarında sağlığınızla ilgili konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeni bir diyete ya da spora başlayabilirsiniz. 18 Ekim civarında kendinizi fazla yormamanızda, vücudunuzu ve sinirlerinizi zorlamamanızda, yediklerinize dikkat etmenizde fayda var. Uzun mesafeli yolculuklar için de daha güzel tarihler bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

Hepinize tüm sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum.

Sağlık ve sevgiyle kalın...

Haberin Devamı

Yarın: Yay burcunu 2013’te neler bekliyor?

Not: Yükselen burcunuzun yorumunu da mutlaka okumalısınız.

Koç
Bugünlerde başlayacağınız işler veya yeni girişimleriniz doğru sonuçlar verebilir. Ancak, olayların en son halini düşünmeye başlamadan önce, başlangıç adımları üzerine yoğunlaşmalısınız.

BoÄŸa
Bazı konularda anlaşmaya varmak, sizin yararınıza pazarlık koşulları oluşturmak veya önem verdiğiniz konularda şartlarınızı karşı tarafa kabul ettirmek için uygun günlerdesiniz.

Ä°kizler
Evren bugünlerde size çalışıyor gibi duruyor. Yeni bir iş, yeni bir aşk veya müşteri bulmak için en uygun günlerdesiniz ya da siz aramasanız bile o sizi en yakın zamanda bulabilir!

Haberin Devamı

Yengeç
Tedbirli davranmak ve kendinizi güvence altına almak istemeniz güzel, ama bugünlerde hayallerinizin gerçek olmasını istiyorsanız, daha hızlı adımlar atmanız gerekiyor.

Aslan
Belli bir süre önce kaybettiğinizi düşündüğünüz ilişkileri yeniden kurmak veya kapandığını düşündüğünüz kapıları yeniden açmak için uygun günlerdesiniz.

BaÅŸak
Çevrenizdeki bazı kişilerin kişiliklerinde meydana gelen değişimleri veya değişecekleri konusunda size verecekleri sözleri çok fazla dikkate almamanızda fayda var.

Terazi
Bugünlerde işinizi, yaratıcı projelerinizi veya kariyerinizi ilgilendiren konularda sizi sevindirecek, avantajlı teklifler alabilirsiniz. Teklifleri dikkatle değerlendirmenizde fayda var!

Haberin Devamı

Akrep
Yeni maceralara atılabileceğiniz günlerdesiniz. İşiniz, özel yaşamınız, çıkacağınız seyahatler veya eğitiminizle ilgili yeni konular, sizi yepyeni dünyalara taşıyabilir.

Yay
Çevrenizdeki bir kişi planlarınıza destek vermek istiyor. Gayretlerinin arkasındaki nedenleri veya bu kişinin kapasitesini araştırmak yerine, mevcut kapasitesinden yararlanmaya çalışmalısınız.

OÄŸlak
Önem verdiğiniz bir ilişkinizden veya işbirliğinizden neler beklediğinizi netleştirmeniz gerekiyor ya da meydana gelecek olaylar sizi bu konuda kararlar almaya zorlayabilir.

Kova
İşinizi veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren konularda başlatacağınız yeni girişimlerde ummadığınız kadar başarılı olabilirsiniz veya umulmadık şekilde bu konularda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Balık
İşinizi, özel hayatınızı veya ailenizi ilgilendiren konularda cesur adımlar atabilir, olaylara yön veren kişi olabilirsiniz. Bugünlerde şanslısınız, iyi kullanın!

Yazarın Tüm Yazıları