"2012'nin en hızlısı değiliz"

Güncelleme Tarihi:

2012nin en hızlısı değiliz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2012 12:39

Nico Rosberg, Mercedes'in 2012'nin "en hızlı" aracı olmadığını ancak bu yıl şampiyonluk mücadelesi içinde yer aldıklarını kaydetti.

Haberin Devamı

Kariyerinin ilk yarışını bu yıl Çin Grand Prix'de kazanan Rosberg, Formula 1'de Mercedes'e 55 yıl aradan sonra ilk zaferi getiren pilot olmuştu.
 
27 yaşındaki Alman pilot, daha önceki açıklamalarında, W03'ün muhtemelen griddeki en hızlı araç olduğunu söylemişti.
 
Marca gazetesi ile söyleşi yapan Rosberg, bu açıklamasının hatırlatılması üzerine, "Hayır, hayır. En hızlı araç değil" şeklinde konuştu.
 
Rosberg, "W03 iyi bir araç. Bazı yarışlarda en hızlı araç, yani iyi durumdayız. İleriye dönük bazı küçük adımlar attıktan sonra, evet, her yarışı kazanmak için mücadele edebiliriz" ifadelerini kullandı.
 
Şampiyonluk mücadelesinde rakiplerine karşı şansı sorulan Rosberg, önde mücadele eden takımların şampiyonluk yaşamış ekipler olduğunu belirterek, "Biz henüz büyümekte olan bir takımız ve ben de bu takımda yarışıyorum. Yeniden kazanabilirsek, insanlar bize bu şampiyonluk yarışının adayı olarak bakacaklardır" dedi. 
 
turkiyef1.com'un haberine göre Rosberg ayrıca, "Michael'ın önünde olmaktan dolayı mutlu değilim. Benden çok daha fazla şanssızlık yaşıyor. Çok iyi sürmesine rağmen, aracı bu yıl dört kez finiş göremedi" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!