2012’ye genç bir görünümle girin

Yeni yıl için geri sayım başladı. Hepimiz yılbaşı heyecanına kapılmış durumdayız. Öte yandan bir yıl daha yaşlanıyor olmanın sıkıntısı da yok değil... Ancak geçen yıla inat 2012’ye daha güzel, daha genç girmek mümkün... Yeter ki estetik dünyasındaki son gelişmelere kayıtsız kalmayın!

Haberin Devamı

Yeni yılı yepyeni bir yüzle, daha genç ve güzel karşılamak isteyenlerin sayısında ciddi bir artış yaşandığına dikkat çeken Estetik ve Plastik Cerrahı Doç. Dr. Tayfun Türkaslan’dan, hızlı ve kolay sonuç alınabilecek uygulamaların neler olduğunu öğrendik.
1- Kırışıklık tedavisi: Yaşın ilerlemesi kırışıklıkları artırır, artan kırışıklıklar kişiyi yaşlı gösterir. Özellikle alındaki kırışıklıklar, göz çevresinde oluşan kaz ayakları, bakışları ve yüz ifadesini yaşlandırır. Botoks ile bu ifadeden kurtulmak ise son derece kolaydır. Not: 31 Aralık’tan en az 10 gün önce yaptırılmalı.
2- İple kepçe kulak estetiği: Saçlarını yukarıda toplamak isteyen ama belirgin kulak ya da kepçe kulak problemi yaşayan kadınlar için çok hızlı ve kolay sonuç alınabilen bir yöntem; iple kepçe kulak estetiği... Lokal anesteziyle 20 dakikada her iki kulak iple çekilerek arkaya doğru yatırılabiliyor. Kesisiz ve iz bırakmayan işlem sonrasında kişi hemen normal hayatına dönebiliyor.  Not: Yılbaşından 6-7 gün önce yaptırılabilir.
3- Dolgun dudaklar: Dudaklarınızın inceliğinden ve şekil bozukluğundan şikayetçiyseniz, dolgu işlemiyle ince ve şekilsiz dudak problemine son vermeniz mümkün. Elmacık kemiklerine ve çeneye yapılacak dolgu işlemiyle de daha genç ve gergin yüz hatlarına kavuşabilirsiniz. Not: 31 Aralık’tan en az 1 hafta önce yaptırılmalı.

Haberin Devamı

15 dakikada kaş kaldırma

Doç. Dr. Türkaslan, bakışları doğrudan etkileyen kaşların pozisyonlandırılmasının da önemini vurguluyor: “Yaşlanmayla birlikte kaşlar aşağıya doğru yer değiştirir, bu da yüze yaşlı bir ifade verir. Ama hızlı ve pratik bir yöntem olan kaş askılama işlemiyle, lokal anestezi altında 15 dakikada her iki kaş istenilen pozisyona getirilebiliyor.”

ELLE Style ödül töreninin ardından...

Bu yıl ikincisi düzenlenen ELLE Style Awards’de ünlü isimlerin güzellik yarışına şahit olduk. Tam anlamıyla bir stil gecesi olan ELLE Style Awards’da benim misyonum gecenin en güzel kadınlarını belirlemekti. İşte, makyaj ve saçlarıyla radarıma takılan ünlüler...
- Ahu Yağtu’nun kıyafetindeki “rock” tercihi, özellikle smokey tarzı göz makyajına ve geriye doğru taradığı saçına da yansımış, bir bütünlük oluşturmuştu. Bence gecenin en sıra dışı makyaj ve saçı onunkiydi...
- Burcu Esmersoy, modern kesimli kırmızı tuvaletini olması gerektiği gibi sade bir makyaj ve kırmızı rujla tamamlamıştı. Ama acaba topuzu biraz fazla mı yüksekti?
- Tülin Şahin, altın tonlarındaki kıyafetine uygun olarak bakır tonlarında bir makyajı tercih etmişti o gece. Sırt ve omuz dekoltesini ortaya çıkaran topuzuyla gecenin en güzel kadınlarındandı.
- Bizi her zaman şaşırtmasıyla ünlü Eda Taşpınar’dan daha çılgın bir görünüm beklerdim doğrusu. Bana göre iddialı kıyafetiyle pek uyumlu olmayan sıkı atkuyruğu ve 70’ler tarzındaki kuyruklu göz makyajıyla gecedeki düşük performanslı isimlerden biriydi.

Haberin Devamı

Papatya trendi

ELLE Style Awards öncesinde ben de bir hazırlık süreci yaşadım. Geceye, Şenol Zeytinoğlu’nun maharetli ellerinden çıkan ve Jennifer Lopez’le ünlenen “papatya” topuzumla katıldım... Makyajım ise M.A.C’in yetenekli makyaj artisti Hatice Şabanoğlu imzası taşıyordu.

EDİTÖRDEN...

Victoria’s Secret’dan bomba etkili bir koku

Victoria’s Secret’ın ikonlaşmış kokusu “Bombshell” içeriğindeki İtalyan üzümü, sarı şakayık çiçeği ve vanilya orkidesi ile seksi enerjiyi ortaya çıkarıyor. Cesur, kendine güvenen ve asla ne yapacağı tahmin edilemeyen kadının parfümü “Bombshell”, aralık ayı boyunca Victoria’s Secret mağazalarında...

Elastik bir cilt için

Haberin Devamı

Valmont’un Corsitering Serum’u gevşemiş ciltler ve yüz hatlarına yeniden gergin bir görünüm kazandırıyor. İçerdiği deniz elastini ile yeni elastik liflerin sentezini artıran dokuları desteklerken, silanol bileşeni ile dermal matrisi yeniden yapılandırarak kırışıkları azaltıyor. Fiyatı 30ml: 461,00 TL

Keyifli duşlar

Elancyl Duş Jeli, içeriğindeki sarmaşık ekstresi sayesinde cildin toksinlerden arınmasına yardımcı olurken, cildin fazla su depolamasını da engelliyor. Hoş kokusu, taze ve canlandırıcı aromatik notaları ile enerji veren jel, aynı zamanda sabunsuz olma özelliğiyle öne çıkıyor. Ürün, cildi nazikçe temizlerken enerji veriyor. Fiyatı ise 29 TL...

Yazarın Tüm Yazıları