2012’de Aslan burcunu neler bekliyor?

ASLAN

Haberin Devamı

Seyahatler, iş olanakları, eğitim, kısa süreli ilişkiler, yeni arkadaşlıklar veya otorite konumundaki kişilerle ilişkiler açısından şanslı olduğunuz hareketli bir yıla giriyorsunuz.

Özellikle ekim ayından sonra duygusal açıdan yoğun günler geçirebilirsiniz. Duygusallığınızı yaratıcı aktivite ve çalışmalar için kullanmanız verimli bir yıl geçirmenizi sağlayabilir. Hayatınızda ve kendinizde yeni keşifler yapabileceğiniz bir yıla giriyorsunuz. Özellikle Uranüs’ün konumu sizi oldukça enerjik ve sürprizlere açık hâle getirebilir.

2012’de İş

Ä°ÅŸ ve kariyer açısından olumlu bir yıla giriyorsunuz. En kritik anlarda dahi çözüm üreterek  ilerleme ve baÅŸarı saÄŸlayacak durumdasınız.Â

Sadece otorite konumundaki kişilere karşı saygı çerçevesinde ve kuralcı tavırlara özen gösterilmesi gerekiyor, dikkat!

Kendi işini kurmak, resmi bir organizasyonun başına geçmek veya grup organizasyonlarında yer almak isteyen Aslan burçları için harika bir yıl olabilir, fakat
rekabet kaçınılmaz.

Mart, mayıs, haziran ve eylül aylarında işinizle ilgili hoş sürprizler meydana gelebilir, ağustos ayı içerisinde eski projelerinizi canlandırabilir veya eski arkadaşlarınızla görüşerek yeni planlar yapabilirsiniz.

İş hayatınızda yaşanabilecek olası zorluklar ya da artan görev ve sorumluluklar işinize daha fazla önem vermenizi gerektirebilir.

Yılın son iki ayında çalışmalarınızın karşılığını alabilirsiniz.

Maddi açıdan ise olağanüstü bir durum yaşanmayacağa ve para akışı normal rutininde devam edeceğe benziyor, ancak bazı bonuslar yılı daha da şanslı hâle getirecek. Ve bazı Aslanlar (doğum haritalarına göre) gerçekten çok yüksek kazançlar sağlayabilirler.

Bu arada, kendinize yapacağınız yatırımlar (eğitim, eğitici seyahatler, kendi işiniz için sermaye vb.) nedeniyle harcamalarınız artabilir.

Haberin Devamı

2012’de Aşk

Çevrenizdeki biri sizin için organize ettiği aktivitelerle sizi şaşırtabilir veya bazı organizasyonlar sırasında özel bir kişiyle tanışabilirsiniz.

Sizden tamamen farklı kişileri kendinize çekebileceğiniz bir yıl 2012. Genelde şansı ve keyifli aktiviteleri barındırmasına rağmen, aşk hayatınızda bazı güçlüklerle de karşılaşabilirsiniz. İkili ilişkilerde ani veya öfkeli karar ve tavırlardan kaçınmanız yararınıza olur.

Yıl içinde kısa süreli ayrılıklar gündeme gelebilir. Aldatılmış, kullanılmış ya da kandırılmış hissine kapılabilirsiniz. Ancak söylediğim gibi bunlar kısa süreli olacak. Nisan, mayıs veya haziranda çıkılacak seyahatler yenilenmenizi sağlayabilir.

Bu aylarda aşk hayatınızda da olumlu gelişmeler yaşanabilir. Eylül ayı da bu açıdan hareketli görünüyor. Ardından kalıcı ilişkiler veya evlilik konuları gündeme gelebilir. Bir arkadaşlık ilişkisi aşka dönüşebilir ya da mevcut ilişki evlilikle neticelenebilir. Ev ve aile ile ilgili konuları ekim ayına kadar çözmeniz yerinde olur.
Zira ekim ayından itibaren Akrep burcuna geçecek olan Satürn size ev ve aile konularında zorlayıcı etkileri de beraberinde getirebilir. Sadece kasım ayının ortasında yeni bir şans yakalanabilir.

Hepinize tüm sevdiklerinizle geçireceğiniz mutlu ve huzurlu güzel bir yıl diliyorum.

Yazarın Tüm Yazıları