2011 yazının saç ve makyaj renklerinde lüks ihtişamı

Defilelerde saç ve makyaj uzmanlarına da çok büyük görev düşüyor.

Haberin Devamı

Bir tasarımcı koleksiyonunu sergilerken göz farlarını virtüöz ustalığında öne çıkarıyor, bir diğeri saçları odak noktası haline getiriyor. Ama yeni sezona dair tüm bu yeniliklerin bir ortak noktası var; ihtişam...
Örneğin Armani, ışıltılı koleksiyonunu hazırlarken bilim-kurgu filmlerinden esinlenmiş. Bu yüzden kreasyonlarında defile mankenlerinin makyajlarında -özellikle de dudaklarında- ametist tonları öne çıkıyor. Bunun yanı sıra dudak kenarına yapıştırılan minik taşlar da yüzlerde teatral bir görünüm yaratıyor.
Christian Dior’da ise kusursuz örgü, tül ve sanatsal volanlara sıra dışı saç aksesuvarları eşlik ediyor. Zaten ünlü tasarımcıların defilelerine bakılırsa 2011 yaz sezonuna ağırlıklı olarak saç aksesuvarları damga vuracak. Bu yılki aksesuvarlar, en sade kıyafetleri bile hareketlendirecek kadar da iddialı olacak.

Haberin Devamı


Yeni sezona ait defileler, kıyafetlerin yanı sıra saç ve makyaj trendlerine dair de önemli ipuçları veriyor. Bu defilelerin ortak noktası ise şu: Güzellik guruları, önümüzdeki yaz “lüks” görünümün altının çizecek!


Gözlerde renk cümbüşü

Göz kapağına geniş bir şekilde uygulanan canlı sarılar ya da maviler, dudaklarda fuşyalar, uçuk pembeler, mercan kırmızıları... Makyaj renkleri yaz sezonunda en az modanın kendisi kadar yaratıcı olacak. Güçlü, renkli ve oyuna açık ışıltılı tonlar hem gözlerde hem de dudaklarda seksapeli vurgulayacak. Yaz makyajında gri ve siyah ağırlıklı dumanlı gözler ise yerini pasifik yeşiline bırakacak.


Sabahın 7’sinde kusursuz görünmenin 7 yolu


Güne bakımsız başlamayı elbette kimse istemez. O yüzden saat kaç olursa olsun, yatmadan önce yüz makyajınızı temizleyin.

1-Renklendirin: Sabah kahvenize geçmeden önce, mat görünümlü cildinize aydınlık katacak hafif renkli bir nemlendirici uygulayın.

2-Maske uygulayın: Gece yatmadan ve sabah uyandığınızda ilk işiniz şişmiş yüzünüze aromaterapi etkili yüz maskesi uygulamak olsun. Farkı, parlak ve aydınlık bir cilt olarak anında hissedeceksiniz...

3-Yeniden yapılandırın: Cildinizi temizledikten sonra, makyaja geçmeden kullanacağınız ilk ürün canlandırıcı bir serum olsun.

Haberin Devamı

4-Canlandırın: Nane, fındık ve lavanta içerikli bir sabah maskesi, yüzü anında uykudan uyandıracaktır.

5-Gençleştirin: Yorgun cildinizi güzellik uykusunun yanı sıra kırışıklık giderici gece kremleriyle de şımartın. Sonuç, mükemmel bir güne uyanış olacak...

6-Şişlikleri indirin: Şiş gözlere sabah uygulayacağınız göz jeli sayesinde anında aydınlık bakışlar kazanacağınızı garanti ediyoruz.

7-Hile yapın: Sabah toplantısından önce göz altınızdaki morlukları kaliteli bir kapatıcıyla kamufle edebilirsiniz.


Sevgilinizi şımartın


14 Şubat yaklaştı... Artık hediyeye karar vermek lazım. Neden bu yıl ona kendisini prenses/ya da prens gibi hissettirecek bir bakım kürü armağan etmiyorsunuz?
Clinic ıstanbul size bu konuda yardımcı olmak için çok özel hediye kuponları hazırladı. Peki, sevgilime neler hediye edebilirim derseniz, seçeneğiniz bol...
60 dakikalık rahatlatıcı bir masaj (100 TL),
45 dakikalık yenileyici vücut peeling’i (75 TL),
60 dakikalık özel cilt bakımları (90 TL) ve 30 dakikalık el-ayak bakımları (50 TL) seçenekleriniz arasında.

Haberin Devamı

14 şubat avantajı

Sevgililer Günü yaklaşırken, kozmetik markaları da atağa kalktı ve özel kampanyalar hazırladı. Sevginizi göstermek için Tekin Acar Cosmetics’in bünyesinde yer alan parfümlerden birini seçebilirsiniz.

 Givenchy standlarından 4-14 şubat tarihleri arasında yapacağınız bir büyük boy parfüm alışverişinizde, Givenchy Absolutely Irresistible edp 50 ml ya da Givenchy Pi edt 50 ml 59 TL.
 Burberry standlarından 4-14 şubat tarihleri arasında yapacağınız bir büyük boy parfüm alışverişinizde, Burberry Men edt 50 ml veya Burberry Weekend Woman edp 50 ml 59 TL.
 Bvlgari’nin Omnia Crystalline 65 ml EDT Spray’i, yüzde 30 indirimli.
 Costume National’in Amazon Ormanlarını Koruma Vakfı’na katkıda bulunmak amacıyla hazırladığı Safe The Amazon temalı kofreleri görülmeye değer... 100 ml Scent Intense EDP, nemlendirici duş jeli ve vücut losyonundan oluşan “Intense Gift Amazon”; 100 ml Gloss EDP, nemlendirici duş jeli ve vücut losyonuyla “Gloss Gift Butterfly” ve 100 ml Homme edp, duş jeli ve deodorantlı “Homme Gift Tree”ye bir göz atın.

Haberin Devamı


EDİTÖRDEN...

Bu ürünler ağızları sulandırıyor

Grace&Cole’un “Fruit Work” serisindeki elma ve zencefil içerikli el/vücut bakım ürünleri, ağız sulandıran kokularıyla da dikkat çekiyor. ıçerdikleri meyve özleriyle cilde tazelik ve canlılık kazandıran duş jeli, vücut peeling’i, vücut ve el kreminden oluşan seri, sadece Tekin Acar Cosmetics mağazalarında satılıyor.


Cildinizde ipeksi dokunuş

Kuru vücut yağı “Perlier Honey Miel Dry Body Oil”, hem saçta hem de vücutta rahatlıkla kullanılabiliyor. Hafif yapıdaki bu ürün, içeriğindeki organik bal şekeri sayesinde koruyucu bir tabaka oluşturarak nemin hapsolmasını sağlıyor; cildi besliyor ve en kuru cildin bile nem ihtiyacını rahatlıkla karşılıyor.

Yazarın Tüm Yazıları