2009’un son gongu ‘İttifak’la çaldı

Güncelleme Tarihi:

2009’un son gongu ‘İttifak’la çaldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2010 00:00

İTTİFAK Holding yılın son işlem gününde İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na (İMKB) adım attı. İttifak Holding’in İMKB’de işlem görmeye başlaması amacı ile düzenlenen gong töreninde konuşan Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Vedat Akgiray, İMKB’de, yılın son işlem gününde yeni bir başlangıcın yapılıyor olmasının kendisini mutlu ettiğini söyledi.
19 bin ortaklı
İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Mehmet Buğa, holdingin kurulduğu günden bugüne sağlıklı ve istikrarlı bir büyüme çizgisi izlediğini, İMKB süreci ile önemli kurumsal hedeflerinden birine ulaştıklarını ifade etti. Buğa, sözlerine şöyle devam etti: “19 bin ortağımızı, 5 bin çalışanımızı ve 18 şirketimizi temsilen burada bulunmaktan gurur duyuyoruz. İttifak Holding, borsanın vereceği enerjiyle daha da büyüyecek, ülkemize sağladığı katma değeri milyar TL’li rakamlarla telaffuz edilen boyutlara taşıyacak.”
Perakende, inşaat, gıda, alışveriş merkezi, makine üretimi, tarım ve hayvancılık gibi pek çok alanda faaliyet gösteren İttifak Holding, İMKB’de 58.50 TL referans fiyatı ile işlem görmeye başlarken, hisse kodu ITTFH olarak belirlendi. Şirket hakkında verilen, diğer bilgiler ise şöyle: “1988’de kurulan İttifak Holding, 1994’te SPK’ya kaydoldu, Adese ve Selva Makarna dahil 19 bin ortaklı şirketleri bünyesinde bulunduruyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!