2009’a ’Merhaba’ dedik

Güncelleme Tarihi:

2009’a ’Merhaba’ dedik
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2009 00:00

İzmirliler yeni yılı meydanların yanı sıra beş yıldızlı oteller ile gece kulüplerinde düzenlenen konser ve partilerle karşıladı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki eğlenceler sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

İZMİRLİLER 2009’u meydanların yanı sıra beş yıldızlı oteller ile gece klublerinde düzenlenen konser ve partilerle karşıladı. En büyük kutlama her yıl olduğu gibi İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen konserle oldu. Grup Mavi’nin şarkılarıyla meydanda toplanmaya başlayan İzmirliler, Ersin Show Süper Starz dans grubunun gösterileri ardından Emre Aydın’ın konseriyle keyifli dakikalar yaşadı. Saatler gece yarısını gösterdiğinde ise havai fişek gösterileri gökyüzünü renklendirdi. Sahneye çıkan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu 2009’un, İzmir’e, Türkiye’ye ile tüm dünyaya dostluk, barış ve kardeşlik getirmesini diledi.

Dansçı noel anneler

Mayıs ayında kapılaranı açtıktan sonra ilk kez yeni yılı karşılayan Swissotel Grand Efes de renkli programlara sahne oldu. Enbe Orkestrası ve genç şarkıcı Tan’ın konserleriyle Swissotel konukları yeni yılı karşıladı. Balçova Termal Otel’de Nadide Sultan, Crowne Plaza’da Samine Sanay, Balçova Prenses Otel’de Seda Üren ile Altay, Çeşme Ilıca Otel’de Öykü- Berk, Hilton Otel’de Rober Hatemo, Mishka Klup’te ise Alex sahne aldı. İzmirliler yeni yılı günün ilk ışıklarına kadar eğlenerek geçirdi. Noel anneler, danslarıyla geceye renk kattı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!