2008'de en çok bunlar dinlendi

Güncelleme Tarihi:

2008de en çok bunlar dinlendi
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 07, 2009 15:21

Yıla damgasını vuran şarkıları belirlemek için radyolar arası yapılan anketler sonuçlandı. İşte 2008'e damga vuranlar...

Haberin Devamı

10) Ayla Dikmen - Anlamazdın                              Â

ÇaÄŸan Irmak yönetimindeki Issız Adam filmi ile gündeme gelen Ayla Dikmen'in seslendirdiÄŸi Anlamazdın parçası uzun bir aradan sonra tekrar müzikseverlerin huzuruna çıktı. Åžarkı 2008 yılında en çok dinlenenler anketinde 10 numaraya yerleÅŸti.    Â

9)Hadise - Deli OÄŸlan      Â

2009 Eurovision yarışmasında Türkiye'yi temsil etmeye hazırlanan Hadise, söz ve müziği Sezen Aksu'ya ait olan Deli Oğlan şarkısı ile ses getirdi.

8)Gülben Ergen - Ya Ölümsün Ya Düğün              Â

Önce Sürpriz şarkısı ile çıkış yapan ve ardından Deniz Seki imzalı Ya ölümsün ya düğün şarkısını seslendiren Gülben Ergen müzikseverlerden tam not aldı.

7)Ajda Pekkan - Flu Gibi

Pop müziğin Divası olarak tanımlanan ve yılların eskitemeği sanatçı Ajda Pekkan 2008 yılında Aynen Öyle albümü ile sevenlerinin huzuruna çıktı. Pekkan, Flu Gibi adını verdiği şarkısıyla uzun süre listeleri zorladı.

Haberin Devamı

6) İbrahim Tatlıses - Kop Gel Günahlarından

İlk olarak Deniz Seki'nin seslendirdiği Yıldız Tilbe imzalı şarkı 2008 yılında İbrahim Tatlıses'in sesiyle hayat buldu. İmparator yılın en çok dinlenenleri arasında yerini aldı.

5)Rafet El Roman - Aşk-ı Virane

Uzun süren bir sessizlik döneminden sonra muhteşem bir düet ile müzik dünyasına geri dönüş yapan aşk şarkılarının prensi Rafet El Roman 5 numarada.

4)Fatih Ãœrek - Sus

2008 yılı gece eğlencelerinin aranılan ismi olan Fatih Ürek'e uğurlu geldi. Önce 'Hadi hadi' şarkısı ile gündemin sahibi olan Ürek, ardından 'İnat' ve 'sus' şarkılarına klip çekti. Fatih Ürek en çok dinlenenler listesinde 4 numaranın sahibi...

3)Demet Akalın - Bebek

Şarkıları, giyim tarzı, ilişkileri ve polemikleriyle gündemden bir türlü düşmeyen sanatçı 2008 yılına 'Bebek' isimli şarkısıyla damgasını vurdu.

2)Ferhat Göçer - Biri Bana Gelsin

Türkiye'nin en güçlü erkek vokallerinden olan Ferhat Göçer son 2 yıldır olduğu gibi bu yıla da damgasını vurdu. Sanatçı, Sen söyle hayat,Takvim ve biri bana gelsin şarkıları ile en çok dinlenen sanatçılar arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Veeeee iÅŸte zirve...

1)Serdar Ortaç - Şeytan

Nefes albümü ile fırtınalar estiren beste fabrikatörü Serdar Ortaç, 2008 yılının en çok istek dinlenen şarkılarına imza attı. Ortaç'ın Şeytan adlı şarkısı listede zirvenin sahibi oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!