2002 ruhuyla oynayacağız

Güncelleme Tarihi:

2002 ruhuyla oynayacağız
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2013 01:07

20 Yaş Altı Milli Takımı Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, “Bu yaz Dünya Kupası’nda 2002’de A Millilerin sahaya çıktığı ruhla mücadele edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

FIFA U-20 2013 Dünya Kupası’nda oynayacağı maçlara Fenerbahçe’ye ait Düzce Topuk Yaylası Tesisleri’nde hazırlanan Türk Milli Takımı dün önce antrenman ardından da barbekü partisiyle moral depoladı. Kampı değerlendiren 20 Yaş Altı Milli Takım Teknik Direktör Feyyaz Uçar, “Ekibimize, 2002 Dünya Kupası’ndaki A Milli Takım’ın ruhunu vermeye çalışıyoruz. Tıpkı oradaki gibi adım adım ilerlemek istiyoruz” diye konuştu.

‘KUPAYA DAMGA VURURUZ’

UÇAR, “Sahada topa hükmeden bir takım olmak istiyoruz” derken, “Salih Uçan, Kerim Frei, Okay Yokuşlu, Alpaslan ve Ahmet Çalık’ın tüm dünyanın dikkatini çekecek oyuncular olacağına inanıyorum. Elimizde Dünya Kupası’na damga vuracak isimler var. Ancak sahada tüm oyuncular kendi kaderlerini kendileri çizecektir. Bizim için yıldız olmak değil takım olmak önem taşıyor. Tüm oyuncuların kendisinden çok Türk Milli Takımı’nı düşünmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55eafb58f018fbb8f8a34465

‘Kendimi  göstereceğim’

Salih Uçan (F.Bahçe):

Turnuva Türkiye için çok önemli. Elimden geldiğince kendimi göstermek ve Milli Takım’a en iyi şekilde katkı sunmak istiyorum.

‘Kupayı kaldıracağız’

AHMET ÇALIK (G.BİRLİĞİ):

Bu turnuvayı birçok scout izleyecek. Belki de içimizden bazı oyuncuların Avrupa yolu daha bu yaşlarda bu sayede açılmış olacak.

‘Gollerimi atacağım’

İBRAHİM YILMAZ (İBB):

Kiralık olarak gittiğim Darıca’da bu yıl 17 gol attım ve çok formdayım. Burada başarılı olursak kendi takımlarımızda ilk 11’e gireriz.

Annelerini özlediler

Yaşları küçük olduğu için futbolcuların annelerini ve ailelerini özlediğini belirten Feyyaz Uçar, “14 Haziran’da Paraguay’la oynayacağımız maç öncesinde futbolculara bu yüzden iki gün izin vereceğiz” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!