2002’de Kapanmıştı 13 Yıl Sonra Yeniden Açıldı

Güncelleme Tarihi:

2002’de Kapanmıştı 13 Yıl Sonra Yeniden Açıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 17:29

selendi

Manisa’nın Selendi ilçesinde ekonomik kriz nedeniyle 2002 yılında kapanan Halkbank Selendi Şubesi 13 yıl sonra yeniden açılarak halka hizmet vermeye başladı.
2002 yılında yaşanan ekonomik kriz nedeniyle banka şube sayısı bire düşen Selendi’de yıllardır eksikliği hissedilen ikinci bir bankanın şube açması hayalleri gerçeğe döndü. Yapılan görüşmeler neticesinde Halkbank Genel Müdürlüğü Selendi Şubesini yeniden açma kararı verdi. 13 yıldır banka işlemleri için Kula ilçesine giden Selendi esnafı, banka şubesinin açılmasıyla birlikte banka işlemlerini Selendi şubesinden yapmaya başladı. 6 personel ile hizmete başlayan Halk Bankasının açılması yöre halkı ile birlikte küçük ve orta ölçekli işletmeler (KOBİ) tarafından memnuniyetle karşılandı.
Türkiye genelinde 936, Manisa il merkezi ve İlçelerinde ise Halkbank’ın 12. şubesi olan bankanın müdürü Serdar Kesici, "Genel Müdürlüğümüz bu temel fonksiyonunu yerine getirmek amacıyla Selendi’de bankamızın şubesini açtı. Burada özellikle KOBİ’lerin, işletme ve yatırım sermaye ihtiyaçlarını karşılamak, çalışanların ve bireysel müşterilerin tüketici, taşıt ve konut gibi muhtelif kredi ihtiyaçlarına cevap verme anlamında hizmet edeceğiz. Selendi halkı gereğini yaparak bankamıza sahip çıkacaktır. İlçemize hayırlı olsun." dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!