2001'de 3 savas 3 suikast

Güncelleme Tarihi:

2001de 3 savas 3 suikast
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2000 00:00

Haberin Devamı

Rus astrologlara göre 2001 yılının anahtar sayısı 3 olacak. Yeni yılda 3 bölgesel savaş ve 3 devlet büyüğüne yönelik suikast yaşanacak. 3 ülkenin sınırları değişecek, dünya çapında 3 büyük ekonomik kriz yaşanacak. Her şeye rağmen insanoğlu, iyimser, enerjik bir ruh yapısı içinde.

Dünya 2000 ile vedalaşmaya hazırlanırken, astrologlar da yıldızlara bakarak yeni yılla ilgili kehanette bulundular. Yeni milenyumun ilk yılında 20 yıldan beri hüküm süren maddecilik yerini idealizme bırakırken, insanoğlunda iyimserlik artacak.

İKİZLER'İN ŞANSLI YILI

Rus Astrologiya Dergisi'nin Genel Yayın Yönetmeni Vladimir Kopylov astrolojide 20 yıllık yeni bir dönem açıldığını söylüyor. Kopylov'a göre insanoğlundaki iyimser hava 2008-2010 yılına kadar devam edecek. 2001 yılı özellikle İkizler, Terazi ve Kovalar'a şanslı gelecek. Ancak Balık, Başak ve Yay'ların dikkatli olması gerekiyor.

DEĞİŞİM VE SAVAŞ

Global anlamda ise 2001 yılı köklü değişimleri haber veriyor. Çünkü 20 yıllık yeni astroljik dönemin ilk yılında Plüton ve Mars, bu yıl dünyayı yakından etkileyecek olan Satürn'e yaklaşıyor. Plüton ve Mars, değişim ve savaş gezegenleri.

3 EKONOMİK KRİZ

Gezegenlerin birbirine yaklaşmasının 3 savaş, 3 suikast, 3 sınır değişimi ve 3 ekonomik krizi yanında getireceği iddia ediliyor. Ekonomistlerin özellikle 4-25 Şubat, 4-28 Haziran, 1-23 Ekim tarihlerine dikkat etmeleri gerekiyor.

PUTİN BAŞARILI OLACAK

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin için en eleverişli dönemler Şubat ayı ile Haziran başı. Ayrıca Putin'in Ağustos ayında büyük bir siyasi başarıya imza atabilir.

BUSH İÇİN SIKINTILI

Ancak yıldızlar ABD'nin yeni Başkanı George W. Bush için o kadar parlak değil. Gezegenlerin birbirine yakınlaşması nedeniyle 2001 ile 2003 yılında Bush'un işi kolay olmayacak. Yıldızlar Bush için tehlike sinyali veriyor.

SEVGİ ÖNE ÇIKACAK

2001'in sonlarında dünyayı etkileyen Jüpiter ve Satürn ikilisine üçüncü gezegen olarak Venüs katılıyor. Bu gezegenin etkisi sevgi. Bu dönemde katı materyalizm yerini ideallere bırakacak. Dünya ekonomisinde ve enformasyon alanında globalleşme devam edecek. Ancak globalleşme bu kez insani yüzüyle öne çıkacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!