2001 terletecek

Güncelleme Tarihi:

2001 terletecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2001 00:00

Haberin Devamı

Ligde ‘‘3 büyükler’’ diye adlandırılan F,Bahçe, G.Saray ve F.Bahçe yeni yılda, iç transferde bir hayli terleyecek. Toplam 64 futbolcunun sözleşmesinin bitecek olması, yöneticileri kara kara düşündürüyor.

DEVLERİN DERDİ BÜYÜK

2000 yılını geride bırakırken, Birinci Futbol Ligi'nde yer alan ve ‘‘3 büyükler’’ diye adlandırılan Beşiktaş, G.Saray ve F.Bahçe, yeni yılda iç transferde bir hayli terleyecek. 3 kulüpte, 2000-2001 sezonunun sonunda toplam 64 futbolcunun sözleşmesinin bitecek olması, yöneticileri şimdiden kara kara düşündürüyor.

G.SARAY’DA ZOR GÜNLER

F.Bahçe ve G.Saray, sözleşmesi bitecek 22'şer futbolcuyla ilk sırayı alırken, Beşiktaş'ta da 20 futbolcunun sözleşmesi 31 Mayıs 2001 tarihinde sona erecek. UEFA ve Avrupa Süper Kupası sahibi G.Saray'ı, Mayıs ayında zor günler bekliyor. Cimbom, Emre, Okan ve Fatih ve Popescu başta olmak üzere bir çok oyuncuyla masaya oturacak. Sözleşmesi bitecek futbolcular şunlar:

EMRE, ARİF VE FATİH

Okan Buruk, Emre Belözoğlu, Fatih Akyel, Gheorge Popescu, Gheorge Hagi, Carlos Alberto De Oliveria ‘‘Capone’’, Mandinga Dos Santos Marcio, Ahmet Yıldırım, Arif Erdem, Emrah Eren, Elvis Nurkoviç, Gündüz Gürol Eser, Iddi Salihu, Mehmet Aksu, Mehmet Yozgatlı, Osman Coşkun, Rasim Vardar, Saffet Akyüz, Savaş Koç, Ufuk Talay, Vedat İnceefe ve Yaw Rush.

F.BAHÇE’DE 22 FUTBOLCU

Bu sezon sonunda F.Bahçe'de toplam 22 futbolcunun sözleşmesi sona erecek. Bu oyuncular şunlar: Ogün Temizkanoğlu, Abdullah Ercan, Rüştü Reçber, Yusuf Şimşek, Uche Okechukwu, Atilla Koca, Aygün Taşkıran, Celil Sağır, Çetin Kılıç, Efe İnanç, Fahri Tatan, Faruk Yiğit, Fatih Kılıç, Güvenç Özkan, Haluk Tanrıseven, Kemalettin Şentürk, Murat Şahin, Ömer Karabacak, Saffet Akbaş, Selahattin Özbir, Semih Şentürk ve Tufan Apaydın.

KALECİLER İLK SIRADA

Sezon sonunda toplam 20 futbolcusunun sözleşmesi bitecek olan Beşiktaş, 2 kalecisi Fevzi ve Shorunmu ile masaya oturacak. Beşiktaş, ayrıca 3. kalecisi Ekrem ile de sezon sonunda anlaşma yolu arayacak. Beşiktaş'ta, sözleşmesi bitecek futbolcular şunlar:

AHMET, MÜNCH VE TAYFUR

Ahmet Dursun, Ike Shorunmu, Fevzi Tuncay, Mehmet Özdilek, Tayfur Havutçu, Ali Eren Beşerler, Markus Münch, Sead Halilagiç, Bayram Kadir Bektaş, İlhan Şahin, Barbaros Yavaşoğlu, Ekrem Köse, Emre Eren, Jamal Sellami, Murat Alaçayır, Salih Akkaya, Sertan Eser, Tolga Öztürk, Turan Tunç Kip ve Ufuk Süer.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!