2000’in dört güzeli

Güncelleme Tarihi:

2000’in dört güzeli
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 1999 00:00

Haberin Devamı

ABD'de yayınlanan ‘‘New Woman'' Dergisi’nin güzellik bölümü editörleri bir araştırma yaptılar ve 2000 yılının ‘en güzel’ dört kadınını saptadılar. Meg Ryan, Andie MacDowell, Candice Bergen ve Halle Berry, yeni yüzyılda güzel kadını simgeleyecekler.

2000 yılının güzel kadınları seçilen Meg Ryan, Andie MacDowell, Candice Bergen ve Halle Berry'nin doğal olmaya özen göstermesi, yeni yüzyılda yapmacıklıklara yer olmayacağı inancını güçlendirdi. Yeni bin yıla girerken kadınlar doğal güzelliklerini ön plana çıkaracaklar. Güzellik uzmanlarına göre bu dört kadının ortak özelliklerine gelince: öncelikle kemik yapıları mükemmel.

MEG RYAN

Meg Ryan, uzun saçlarını kat kat kestirdiği gün, günün saç modasına uymak aklının ucundan bile geçmiyordu. Ryan, hiç bir zaman günün modasına uymayı ilke edinmedi. Ayrıca parlak gösterişli kıyafetlerden uzak durdu. Yıldızın ailesine büyük önem vermesi de onun 2000 yılının özel ve güzel kadınlarından biri olmasını sağladı. Ryan, basit zevklerle yetinmesini biliyor. Sade görünüşünün arkasında karmaşık bir kişiliğin gizli olduğunu da söyleyebiliriz.

CANDICE BERGEN

Elli üç yaşındaki sinema ve televizyon oyuncusu Candice Bergen, yıllar boyunca kamera karşısında kılıktan kılığa girdi. Ama dış görünüşünün hiç bir zaman dramatik bir biçimde değişmemesi yıldızın önemli bir özelliği. Kocası Louis Malle'in ölümünden sonra saçlarını kısacık kestirerek hayatında yeni bir dönem başlattı. Bergen, kendine bir stil yaratmıştı ve bundan hiç şaşmadı. Modanın çılgınlıklarına asla boyun eğmeyen yıldız, sinema dünyasının en şık kadınlarından biri olarak tanınıyor.

HALLE BERRY

Geçen yıl Emmy ödüllerinin dağıtılacağı gece, televizyonun yıldızları birbirleriyle büyük bir rekabete girmişlerdi. O gece Halle Berry, kısacık kesilmiş saçları ve dümdüz kıyafetiyle dikkat çekti. Revlon Kozmetik firması, Berry'nin doğal güzelliğinden etkilenerek genç sanatçıya firmanın sözcülüğünü önerdi. Halle Berry 31 yaşında.

ANDIE MACDOWELL

Andie MacDowell, geleneğin tam tersini uyguluyor: Son yıllarda yıldız saçlarını uzun bırakmaya özen gösterdi. Kırk bir yaşındaki MacDowell gençlik döneminde başarılı bir mankendi. Sinemaya geçtikten sonra modanın esintilerinden uzak kaldı. Doğum yaptıktan sonra fazla kilolarından kurtulmakta zorlanması da moralini bozmadı. Yıldız, her kadının bir manken gibi ince olması gerekmediğine inanıyordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!