20. yıl kutlaması

Ayşegül Demirağ ve Güzin İlker tarafından 1988 yılında kurulan Bioritm Güzellik Enstitüsü, 20’nci yıl kutlamasını Nişantaşı- Abdi ıpekçi Caddesi’ndeki şubesinde verilen bir davetle gerçekleştirdi.

Vücut, cilt bakımı, makyaj ve lazer estetik üzerine hizmet veren merkezin kutlama davetine Prof. Dr. Hilal Mocan, Perihan Akı, Deniz Murathanoğlu ve Neslihan Kozanoğlu da katıldı. Ayşegül Demirağ, güzelleşmek için yapılabilecekler konusunda davetlilere bilgiler verdi.

Miniklere bembeyaz bir tatil
Palandöken’deki Polat Renaissance Erzurum Hotel, sömestr tatili için özel bir ‘kar paketi’ hazırladı. 23 Ocak-8 şubat tarihleri arasında otelde minimum 4 gece 5 gün ve tam pansiyon konaklayan müşteriler, kişi başı gecelik 200 TL ödeyecek. Minik misafirler için tek 6 yaşa kadar çocuk ücretsiz, ikinci çocuk ve 7-12 yaş arası ise yüzde 50 indirimli fiyat tarifesi uygulanıyor. Çocuklarına ıstanbul’dan sadece 1.5 saat uzaklıkta keyifli bir karne hediyesi vermek isteyen ebeveynlere duyurulur.

Tercihi Vakko
Kevin Costner, THY’nin reklam filmlerinde oynamak için ülkemizde... Oscar ödüllü ünlü aktör, 70 ülkede yayınlanacak reklam filminde giyeceği kıyafetler için birçok dünya markası arasından Vakko’yu tercih etti. Zac Posen’in ardından Daniel Day-Lewis’i de konuk ederek dünya basınında adını duyuran Vakko’dan yana tercihini kullanan Costner, tasarımlarını çok beğendiği kıyafetlerin çekimlerden sonra da kendisinde kalmasını talep etti. Costner, konakladığı Hotel Les Ottomans’ın içinde satışa sunulan Bee Goddess marka takılardan da birkaç tane aldı. Markayı yaratan Ece şirin, “Bee Goddess sembollerinin çağrısına Kylie Minogue, Paris Hilton, Donna Karan ve Kate Moss’dan sonra Hollywood yıldızı Kevin Costner da kulak verdi” diye konuştu.

Otto Santral’de pop-art gecesi
J&B Start A Party serisi, pop-art akımının en önemli temsilcilerinden Fischerspooner ile Otto Santral’de devam ediyor. Akıllardan uzun süre silinmeyecek DJ setiyle 17 Ocak gecesi Otto Santral’de sahne alacak olan Fischerspooner’ın bu performansını kaçırmayın derim. Kapıların saat 23.00’te açılacağı partinin biletleri, Biletix’te satışa sunuldu.

Müze gezisi
Kültür faaliyetlerine gösterdiği özen ve bu konuda gerçekleştirdiği çalışmalarla çevresindekilerin takdir ve hayranlığını kazanan, cemiyet hayatının ünlü siması Ebru Sanver, önemli bir organizasyona daha imza attı. Sanver, siyaset ve cemiyet hayatının önemli isimlerini bir araya getirerek, Deniz Müzesi’nin büyük ilgi gören “ıpek Hatıra Mendilleri” sergisine özel bir ziyaret düzenledi. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın konuğu olarak ağırlanan ziyaretçiler için Deniz Müzesi’nde özel bir kokteyl de organize edildi. Fransa’nın ıstanbul Başkonsolosu Christine Moro ve eşi Louis Moro, Belkıs Kalayoğlu, Nilgün Yüceoğlu, Prof. Dr. Deniz Erdem, Demet Sabancı Çetindoğan, Meral Gökçaylı, Feza Fırat, Gülseren Gezer, Zehra Halefoğlu gibi seçkin isimlerin de aralarında bulunduğu konuklar, bu önemli koleksiyonun tarihi ve sanatsal değeri karşısında hayranlıklarını gizleyemediler.
Yazarın Tüm Yazıları