20 Haziran Salı DHA Spor Gündemi

Güncelleme Tarihi:

20 Haziran Salı DHA Spor Gündemi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2017 09:37

20 Haziran Salı DHA Spor Gündemi

Haberin Devamı

(ÖZEL) DURSUN ÖZBEK İLE ÖZEL RÖPORTAJ (3)
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in Doğan Haber Ajansı'na (DHA) verdiği röportaj 2 gündür kamuoyunda büyük yankı yarattı ve tüm spor medyasında geniş yer buldu. 
Özbek; Ada, Florya ve Riva hakkında önemli ayrıntılardan da bahsetti ve 1 yıl sonraki kongrede "varım" dedi. 
"GENEL KURUL, İYİ HİZMET ETTİYSEM, BENİ YENİDEN BU GÖREVE GETİRSİN" (SERHAN TÜRK - Fotoğraflı ve Görüntülü)

(Özel) GÖKLERİN HAKİMİ GORDON, BODRUM'DA
Beşiktaş'ın Efsane hocası Gordon Milne, Bodrum'da eşi ve ailesi ile tatil yapıyor. Oğlu Graham'ın eşinin Türk olması nedeniyle her yıl Bodrum'a gelen İngiliz Teknik adam, yine o dilinden düşürmediği, cümleyi tekrarladı: "En büyük Beşiktaş" (Faik GÜRSES- Fotoğraflı ve Görüntülü)

TALİSCA VE ABOUBAKAR GİTTİ GİDİYOR
Portekiz Basını Talisca'ya Manchester Unıdet'in iyiden iyiye talip olduğu ve Brezilyalı futbolcunun gitmesinin an meselesi olduğunu yazdı. Aboubakar'ın yeni taliplisi ise New Castle ve bayağı ciddi bir teklifle oyuncuyu renklerine bağlamak üzere olduğunu yazıldı

GALATASARAY 
19.00 Galatasaray, 2017-2018 sezonu hazırlıkları kapsamındaki ikinci antrenmanını yapacak.

KULÜPLERİN TRANSFER ÇALIŞMALARI TAKİP EDİLİYOR

BEŞİKTAŞ
20.50 Başkan Fikret Orman Nişantaşı'nda bir sokak iftarına katılacak 

KARABÜKSPOR
20.50 Başkan Ferudun Tankut medya mensuplarıyla iftarda buluşacak (Etiler) 

EUROBASKET 2017
2017 Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası - Şampiyonada ilk turda grup maçları sona erdi- Gruplarını ilk sırada bitiren İspanya, Türkiye,Fransa ve Belçika adını doğrudan çeyrek finale yazdırdı- A Milli Takım'ın çeyrekfinaldeki rakibi, 2. turda bugün yapılacak Rusya-Yunanistan maçının galibi olacak.
18.00 Milliler hazırlıklarına devam edecek 

MADALYA MUTLAKA OLACAK
Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım, Ay-yıldızlı takımdan çok ümitli olduğunu ve madalya alacaklarına inandığını ifade ederek, "Çeyrek final maçını kazanarak, Dünya Şampiyonasına katılmayı garantilemek istiyoruz" dedi.

EKREM MEMNUN ÇOK MEMNUN
Kadın Basketbol Milli takım Coach'u Ekrem Memnun grup maçlarını yorumlarken, "Burayı kazasız belasız, sakatlık olmadan bitirdik. Şimdi bana göre şampiyonaların en önemli maçı olan çeyrek final karşılaşmasına çıkacağız. Rakip kim olursa olsun bu maçların, bu galibiyetlerin, bu emeklerin bir anlamı olması için mutlaka o maça kazanmak için çıkacağız" dedi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!