2 yaşında kaybettiği babasının fotoğrafını arıyor

Güncelleme Tarihi:

2 yaşında kaybettiği babasının fotoğrafını arıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2017 10:13

2 yaşında kaybettiği babasının fotoğrafını arıyor

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ADIYAMAN, (DHA) – ADIYAMAN’da yetiştirme yurduda büyüyen 52 yaşındaki Mehmet Çalım, 50 sene önce ölen babasının fotoğrafını arıyor.

2 yaşındayken anne ve babasının ayrılmasıyla yetiştirme yurduna konulan ve 50 yıl önce babasını kaybeden Çalım, özlem duyduğu babasının fotoğrafını arıyor.

Babasının resmini aradığını ve nasıl biri olduğunu merak ettiğini ifade eden Çalım, babasız büyüdüğünü hiç yoktan bir fotoğrafını görmek istediğini söyledi.

Bir çok kuruma gittiğini ama bir türlü babasının fotoğrafını bulamadığını vurgulayan Çalım, “Yalnız biz babamızı ve babamızın resmini hiç görmedik. En azından bir fotoğrafını görebilsek. Her gece rüyama giriyor. Babamız nasıldı? Şahsı nasıldı? Her akşam rüyalarımıza giriyor. Sayın cumhurbaşkanımızın ellerinden öpüyorum bu konuda bize yardımcı olsun. Allah rızası için benim babam ben 52 yaşındayım 50 sene önce vefat etti. Hayal meyal ben cenazesini hatırlıyorum ama kaç yere gittiysem fotoğrafını bulamadım” dedi.

Bir resmi olursa bari evimizin duvarına asarız diyen Çalım, “En azından bir resmi olursa evimizin duvarına asarız çocuklarım diyor dedemiz nasıl? Yani bende nasıl olduğunu bilmiyorum ki; anlatayım onlara. Yetkililerden Allah rızası için yardım bekliyorum." diye konuştu.

 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!