2 saat trafik felç

Güncelleme Tarihi:

2 saat trafik felç
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 15:41

Bilkent Kavşağı’nda, dün sabah saatlerinde yaşanan trafik yoğunluğu, Eskişehir Yolu trafiğini felç etti. Bazı sürücüler trafiğe girmemek için alternatif güzergâhlara yönelirken, çok sayıda vatandaş işe geç kaldı.

Haberin Devamı

Başkentliler, dün sabah güne trafik kâbusuyla başladı. Bilkent Kavşağı’nda yaşanan trafik yoğunluğu nedeniyle Eskişehir Yolu trafiğinin her iki yönü de 2 saat boyunca sürücülere işkence oldu. Merkez istikamette, Beytepe Köyü Yolu bağlantısında yaşanan yoğunluğun neden olduğu uzun araç kuyruğu Bilkent Kavşağı’ndan Ümitköy Kavşağı’na kadar uzarken, kavşaktan sonra trafik daha akıcıydı. Ters istikamette ise Eskişehir Yolu’nun Bilkent Kavşağı bağlantısındaki yoğunluk, trafiği kilitledi. Kavşakta başlayan araç kuyrukları, İnönü Bulvarı’na kadar uzadı. Tampon tampona ilerleyen trafik, çok sayıda vatandaşın işe geç kalmasına sebep oldu.

ALTERNATİF YOLLARA YÖNELDİLER

Trafikte zaman kaybetmek istemeyen bazı sürücüler ise alternatif güzergahlara yöneldi. Araçlarıyla merkez istikamette ilerlemeye çalışan vatandaşlar, gidecekleri yere İncek Bulvarı’nı kullanarak ulaşmaya çalıştı. Ümitköy yönünde ise Eskişehir Yolu’nun paralelindeki Sakıp Sabancı Bulvarı, çok sayıda Başkentliye alternatif yol oldu.

Haberin Devamı

NEDİR BU YOĞUNLUĞUN SEBEBİ?

Trafik sıkışıklığına tepkili vatandaşlar, şikayetlerini sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarla da dile getirdi. Sürücüleri, Eskişehir Yolu’nu kullanmamaları konusunda da uyaran vatandaşların yaptığı paylaşımlardan bazıları şunlar:
* Hacettepe Kavşağı her gün böyle oluyor. Ümitköy’den gelen yoğun bir trafik var.
* Ankara’nın bütün araçları Eskişehir Yolu Bilkent Kavşağı’nda galiba. Nedir bu yoğunluğun sebebi?
* Eskişehir Yolu Ümitköy istikameti. İşte trafik...
* Eskişehir Yolu her iki yöne gitmeyin. Trafik durma noktasında.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!