2 pas yasak

Güncelleme Tarihi:

2 pas yasak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2006 00:00

Trabzonspor Teknik Direktörü Halilhodziç dünkü idmanı sık sık durdurdu ve futbolcularını "Tek pas yapın. Geç kalırsanız topu karptırırsınız. Böyle olmaz" diyerek uyardı.

TRABZONSPOR, Kayserispor maçının hazırlıklarını dün sabah yaptığı çalışmayla sürdürürken, idmanda Halilhodziç fırtınası esti. Teknik Direktör Halilhodziç, taktik antrenmanında forvet ve orta saha oyuncularına sık sık oyunu durdurarak uyarılarda bulundu.

Stepanov göz doldurdu

Özellikle hücum bölgesinde topu ayağında fazla tutan Ali Güzeldal’a kızan Halilhodziç, "Tek pas yapın. Burada 2 pas yasak. Topu bir an önce gol bölgesine geçirin. Geç kalırsanız topu karptırırsınız. Bu böyle olmaz" diyerek tüm oyuncularına çıkıştı. Yeni transfer Milan Stepanov, yedek takımda yer alırken özellikle defanstan çıkardığı isabetli paslarla serbest vuruş ve kornerlerde hücuma çıkarak vurduğu kafa şutlarıyla göz doldurdu. Antrenmana sadece salonda çalışan Lee Yong ve sağlık kontrolü işlemleri uzayan Ferhat katılmadı.

Albayrak’ın amca acısı

TRABZONSPOR Kulübü Başkanı Nuri Albayrak’ın vefat eden amcası Ali Albayrak’ın cenazesinin bugün Trabzon’un Of ilçesine bağlı Ballıca Beldesi’nde toprağa verileceği bildirildi. Başkan Nuri Albayrak’ın da amcasının cenazesine katılmak için Trabzon’a geleceği açıklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!