2 milyon 100 bin lira

Güncelleme Tarihi:

2 milyon 100 bin lira
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2014 01:07

Boğaziçi Üniversitesi, kuruluşunun 151. Yılını “Efsanelerle Boğaziçi” adlı baloyla kutladı.

Haberin Devamı

Zorlu Center’daki Raffels Otel’de gerçekleşen etkinlikte Boğaziçi Üniversitesi’nin 97 mezunu olan ünlü komedyen Cem Yılmaz, “Senin de dikili bir ağacın olsun” diyerek Güney Kampüs’teki ağaçları açıkartırmayla sattı.

2 milyon 100 bin lira

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen ’Efsanelerle Boğaziçi’ balosu iş, sanat ve siyaset dünyasını buluşturdu. Gecenin sunuculuğunu Boğaziçi Üniversitesi mezunu Jülide Ateş yaparken, 97 mezunu Cem Yılmaz da bağış amaçlı düzenlenen müzayedeyi yönetti.

2 milyon 100 bin lira


Yemek Sepeti sitesinin kurucusu Nevzat Aydın ile Cem Yılmaz ile Sunset’te öğle yemeği de açıkartırmayla satışa çıktı.
Gecenin organizasyonuna imza atan Sipahiler +NineZero etkinlik ajansının sahibi Tülin-Kerim Sipahiler, Yemek Sepeti’nin kurucusu Nevzat Aydın’la Sunset’te yemek için 60 bin lira ödedi. Nevzat Aydın da 60 bin liralık bağış yaptı.

Haberin Devamı

Cem Yılmaz, beş öğrencinin burs bedelini karşılarken, gecenin sunuculuğunu yapan Jülide Ateş 3 bin lira olan tuğlalardan iki adet alarak bağış yaptı.

2 milyon 100 bin lira

“İyi yemek yiyin bu yediğiniz yemek 5 bin lira değerinde olacak” diyen Cem Yılmaz, çatal bıçak seslerinden dolayı “Yaradan’a şu anda duacıyım, Allah’tan Ajda Pekkan değilim, yoksa sahneyi terk ederdim” dedi.

2 milyon 100 bin lira

Aydın Doğan Vakfı Yürütme Kurulu Başkanı Candan Fetvacı ve Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin

Sahneden yapılan esprili pazarlıkların ardından Cem Yılmaz ile öğle yemeğini Leon Mizrahi 10 kişilik bir grupla 80 bin liraya aldı.

Haberin Devamı

Yavuz Çizmeci’nin en popüler ağaç için 200 bin lira ödediği etkinlikte IWC Portuguese Chronograph Classic IW3904 model saatin kapalı artırmayla satılırken, gece Mazhar-Fuat-Özkan’ın şarkılarıyla renklendi.

2 milyon 100 bin lira

Sanem Öğüt ve Vodafone CEO'su Gökhan Öğüt

Vodafone Red ana sponsorluğunda ve Audi, Nurol GYO ve IWC sponsorluğunda gerçekleşen balodan elde edilen 2 milyon 100 bin lira, araştırma ve burs amaçlı kullanılacak.

2 milyon 100 bin lira

Ahmet Faralyalı ve Begümhan Doğan Faralyalı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!