2 kişinin öldüğü kafe dehşetine 18 gözaltı

Güncelleme Tarihi:

2 kişinin öldüğü kafe dehşetine 18 gözaltı
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2017 13:09

2 kişinin öldüğü kafe dehşetine 18 gözaltı

Haberin Devamı

Mikail PELİT/MALATYA, (DHA) - MALATLA’nın Kanalboyu Caddesi'nde dün bir kafede 2 kişinin öldüğü, 2’si ağır 10 kişinin yaralandığı silahlı çatışmanın ardından 18 kişi gözaltına alındı. Polisin yaptığı aramalarda, 6 tabanca ile 4 pompalı tüfek ele geçirildi.
Dün saat 2.00 sıralarında Kanalboyu caddesindeki Blue Star adlı kafede olayların, iddiaya göre kafe sahibinin kardeşinin kız arkadaşı yüzünden çıktığı belirtildi. Kafeye gelen bir grup ile buradaki görevlilerin aralarında başlayan sözlü tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. Olaylarda Hakan Kaba ile Burak Akpınar hayatlarını kaybetti. İlk anda çatışma sırasında öldüğü ifade edilen kafe sahibi Serdar Öktem’in ise ağır yaralı olarak yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü bildirildi.
10 YARALI 18 KİŞİ GÖZALTINDA
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Malatya Valisi Mustafa Toprak şunları söyledi:
"Kanal boyundaki müessif olayla ilgili olarak olaya karışan bütün şahıslar (10'u yaralı toplam 18 kişi) gözaltına alınmıştır. Hiçbir kanunsuz olaya, çeteleşmeye ve organize olaya alan bırakılması mümkün değildir. Vatandaşlarımız müsterih olsun ki tedbirler alınmıştır."
Bu arada kafelerin sıkça yeraldığı Kanalboyu ve Fahrikayahan caddelerinde, bazı grupların bir süredir işletmelerden haraç istediği şikayetleri üzerine güvenlik önlemlerinin de artırıldığı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!