2 günde 7 villa soydular

Güncelleme Tarihi:

2 günde 7 villa soydular
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2010 11:31

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 7 villaya girerek yaklaşık 300 bin lira değerinde ziynet eşyası, para ve elektronik eşyalar çaldıkları iddia edilen 3 kişi tutuklandı.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, Marmaris ilçe merkezi ve turistik beldeleri İçmeler ile Armutalan'da iki gün içerisinde 7 villanın soyulması üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı 12 polisten oluşan ekip araştırma başlattı.

Hırsızlıkların gerçekleştiği mahallelerdeki MOBESE ve işyerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, 3 kişinin uzun süredir kiraladıkları motosiklet ve arabalarla söz konusu yerleri gözetlediğini belirledi.

Kimlikleri tespit edilen ve daha önceden hırsızlık suçlarından sabıkası olan S.G. (38), M.T. (25) ve ilk defa bir suça karıştığı anlaşılan H.Ö. (19) kaldıkları otel gözaltına alındı.

ALTINLARI BOZDURURKEN YAKALANDILAR

İçmeler beldesindeki bir villanın kasasını kazma kullanarak açan ve yaklaşık 200 bin lira değerindeki pırlanta ve altın takıları da çaldıkları iddia edilen zanlıların ellerinde çanta ile otellerinden çıktığını gören polis ekipleri takibini sürdürdü. İlçe merkezindeki bir kuyumcuya girerek ziynet eşyalarını bozdurmaya çalışan zanlılar gözaltına alındı.

Zanlıların üstlerinde ve otel odalarında yapılan aramada pırlanta ve altın takıların yanı sıra, 40 bin lira ve çok sayıda elektronik eşya bulunduğu belirtildi. Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelerek çalıntı eşyalarını teslim alan vatandaşların da şikayetçi oldukları zanlılar, ifade işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!