"2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı" açıldı

Güncelleme Tarihi:

2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı açıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2016 15:10

- KOTO tarafından düzenlenen ve 120 firmanın katıldığı fuar 4 gün sürecek

Haberin Devamı

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) tarafından bölgedeki illerin sanayi ve ticaret odalarının destekleriyle düzenlenen 2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı (İDEV) açıldı.

KOTO Başkanı Murat Özdağ, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezindeki fuarın açılışında, konut projeleri, gelinlik defileleri, saç şovları, yeni otomobil modelleri ve birbirinden özel indirim fırsatlarının sunulacağı fuarın 4 gün süreyle ziyaretçilere açık olacağını söyledi.

Ziyaretçilerin sektördeki gelişmeleri ve yeni trendleri yakından görmesine de imkan sağlayacak olan fuarın, aylarca süren düğün ve ev alışverişlerini 4 günde bitirmek isteyenlere yüzde 50-60 indirimler sağlayacağını belirten Özdağ, bu fuarın aynı zamanda tüketim ve birebir ticaret fuarı olduğunu ifade etti.

Haberin Devamı

Kocaeli'nin önemli bir fuar merkezi olabileceğini dile getiren Özdağ, şunları kaydetti:

"İstanbul'un Anadolu yakasında bir fuar merkezi yok. Bugün İstanbul'un batı yakasındaki 2 fuara ulaşmak, yoğun trafik nedeniyle neredeyse gidiş geliş 4-5 saat sürüyor. Biz istiyoruz ki sanayisi ile anılan Kocaeli, aynı zamanda bilişimle kendisini geliştirsin, bunun yanında da lojistik ve kongre fuar merkezi olsun. Bu fuarları organize etmek için yola çıktığımızda SANTEK ve İNTEMAK gibi fuarımızı düzenledik. Geçen 25 bini aşkın ziyaretçi tarafından gezilen ve 30 milyon liranın üzerinde alışveriş yapılan yıl İDEV fuarına, bu yıl 120 firma katıldı."

Konuşmaların ardından fuarın açılışı, Özdağ, Kocaeli Vali Yardımcısı Osman Sarı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve diğer protokol tarafından gerçekleştirildi.

Fuarda, Kocaeli Terziler Odasının 250 parçadan oluşan gelinlik modelleri de beğeniye sunuldu.

Öte yandan, Atatürk, TBMM üyeleri ve Hollywood starlarını giydiren Kordonciyan ailesinin 4. kuşak temsilcisi Levon Kordonciyan'ın smokinleri de gelinlik mankenlerine podyumda eşlik etti.

Fuarda ayrıca, Katar, Kuveyt, Endonezya ve Polonya'dan gelen iş adamları ve bürokratlar, fuar boyunca Türk iş adamlarıyla ve firma yetkilileriyle ikili görüşmeler gerçekleştirecek.

Haberin Devamı

Pazar gününe kadar açık olacak fuarda defileler, kampanyalar ve ülke tanıtım toplantıları düzenlenecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!