2 bin aileye, evde bakım hizmeti

Güncelleme Tarihi:

2 bin aileye, evde bakım hizmeti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2018 12:02

2 bin aileye, evde bakım hizmeti

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) – MERSİN’de merkez Akdeniz ilçesi sınırları içerisinde yaklaşık 2 bin yaşlı, engelli, yalnız yaşayanlara ev temizliğinden kişisel bakımlarına hizmet verilirken Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, yaptığı ziyarette vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.
Belediye Başkanı Muhittin Pamuk; Barış Mahallesi’nde yaşayan engelli ve kimsesiz yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Sıcak ve samimi bir ortamda karşılanan Başkan Pamuk’a, ev sakinleri ve mahalleli vatandaşlar, sunulan evde bakım hizmetinden dolayı teşekkür etti. Ev ziyaretlerine, Akdeniz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan yetkililer de katılarak hizmeti alan vatandaşların dile getirdiği talep ve sıkıntıları not etti. Başkan Pamuk da vatandaşların taleplerinin en kısa sürede yerine getirilmesi yönünde talimat verdi.
Başkan Pamuk, merkezine insanı alan sosyal belediyecilik anlayışıyla, Evde Bakım Hizmeti’nin kapsamını genişletip çok daha fazla insana ulaşacaklarını belirterek, "Akdeniz Belediyesi ve Akdeniz Kaymakamlığı olarak başlattığımız Evde Yaşlı Bakım Hizmeti’nde, yaklaşık 2 bin ailemize ulaşmış durumdayız. Özellikle yaşlı, engelli, yalnız yaşayan vatandaşlarımızın ev temizliğinden kişisel bakımlarına kadar her türlü hizmeti vermeye çalışıyoruz. Amacımız kimsesizlerin yanında olmak, onlara sahip çıkmak, aynı zamanda devletimizin şefkatli yüzünü vatandaşımıza yansıtmak. Bundan sonraki amacımız, bu hizmeti daha etkin vermek ve ulaştığımız aile sayısını daha yükseklere çıkarmak" dedi.
Akdeniz Belediyesi’nin sunduğu, 'Evde Bakım, Sağlık ve Temizlik' hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, (0530-290-9797) veya (0324-2320441/42) numaralı telefonlardan ilgili birim yetkililerine ulaşabilecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!