19. Ulusal Kalite Günleri 16-17 Mart’ta İstanbul’da

Güncelleme Tarihi:

19. Ulusal Kalite Günleri 16-17 Mart’ta İstanbul’da
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2017 16:27

Her yıl sektörlerin nabzını tutan, zirvedekiler semineri, kariyer fuarı , çalışma atölyeleri, workshoplar, işe alım simülasyonları, sürpriz aktiviteler ve ödüller gibi çeşitli organizasyonların birarada olduğu 19. Ulusal Kalite Günleri 16-17 Mart’ta, Yıldız Teknik Üniversitesi Oditoryum Salonu’nda düzenlenecek.

Haberin Devamı

Yıldız Teknik Üniversitesi Kalite ve Verimlilik Kulübü’nün düzenlediği organizasyonda şirketlerin üst düzey yöneticileri Türkiye’nin dört bir yanından gelen katılımcılarla buluşacak. TOFAŞ ana sponsorluğunda yapılacak ‘Kalite Günleri’ konuşmacıları arasında Network Republic CEO’su Turgay Aksoyer, Microsoft Türkiye CEO’su Murat Kansu, Hewlett-Packard Türkiye Genel Müdürü Filiz Akdede, Viko by PANASONIC CEO’su Nusret Kayhan Apaydın, Akfen Holding CEO’su Süha Güçsav, Abdi İbrahim CEO’su Süha Taşpolatoğlu, Vakıf Emeklilik CEO’su Özgür Obalı bulunuyor.

Sertifikalı ve ücretsiz olan etkinlikte şanslı 3 kişiye Endless Abroad birlikteliğinde Londra’da ücretsiz 2 haftalık dil okulu ödülü de bulunuyor.

19. Ulusal Kalite Günleri 16-17 Mart’ta İstanbul’da

 

BAKMADAN GEÇME!