19 Mayıs tenis turnuvası sona erdi

Güncelleme Tarihi:

19 Mayıs tenis turnuvası sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2017 14:15

19 Mayıs tenis turnuvası sona erdi

Haberin Devamı

BOLU, (DHA)- BOLU'da, Abant Tenis Kulübü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde bu yıl 15'incisi gerçekleştirilen '19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Tenis Turnuvası', düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.
Tek bayanlar, tek erkekler ve çocuk kategorilerinde yapılan turnuvaya yaklaşık 100 sporcu katıldı. Grup maçları ile başlayan, ardından çeyrek final, yarı final maçlarıyla devam eden turnuva, tek bayanlar ve tek erkekler final maçlarıyla sona erdi. Tek erkekler finalinde Sami Gülen ve Fatih Şeker karşılaştı. Heyecan içinde geçen karşılaşmayı tenisseverler de ilgiyle izledi. Fatih Şeker, finalde rakibini 2-0 mağlup ederek şampiyon oldu. Sami Gülen ise ikinci oldu.
Final maçlarının ardından gerçekleştirilen ödül törenine Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da katıldı. Abant Tenis Kulübü ve Tenis İl Temsilcisi Ahmet Ulusoy, yoğun bir katılımla gerçekleşen tenis turnuvasının 15'incisini yapmanın gururunu yaşadığını söyledi. Başkan Yılmaz da "Öncelikle Çimento yetkililerini bu sportif faaliyeti yıllardır yürüttükleri için kutluyorum. Bu organizasyonun yapılmasından mutluyuz. Bolu spor kenti olacak. Tüm spor branşlarının kamp merkezi olacak. Bütün amacımız bu yönde. Bunu ben her defasında söylüyorum. Ama sadece benim söylememle olmuyor. Bunu sporu seven herkesin dillendirmesi ve sahip çıkması lazım. Karaçayır alanı sporun her branşının faaliyet göstereceği bir alan haline dönüşecek. Stadyum da buraya gelecek. Büyüksu projesinde de su sporları yapılacak. Bu konularda sporseverlerin de desteğini alabilirsek daha hızlı hareket ederiz" dedi.
Ardından turnuvada kategorilerinde birinci olan sporculara kupa ile birlikte Cumhuriyet altını, ikincilere yarım altın, çocuklara ise madalya ve kupaları verildi. Başkan Yılmaz, ödül töreni ardından düzenlenen kokteylde de sporcularla bir araya gelerek sohbet etti.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!