Tatilciler dönüş yolunda

Güncelleme Tarihi:

Tatilciler dönüş yolunda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2017 20:47

Hafta sonunun 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile birleşmesiyle 3 günlük tatili fırsat bilen vatandaşlar, dönüş yolunda İzmit TEM otoyolunda yoğunluk oluşturdu. 

Haberin Devamı

Çeşitli kentlerde tatilini geçiren vatandaşların dönüşe geçmesiyle TEM otoyolunun İzmit Bekirdere rampasında İstanbul istikametinde uzun araç kuyrukları meydana geldi. 

Bazı kamyon ve tırların, yoğunluk nedeniyle emniyet şeridi ve dinlenme tesislerinde beklediği görüldü.

TEM otoyolunun Ankara istikametinde ise trafik akışında aksama yaşanmadığı gözlendi.

Anadolu Otoyolu’nun Gerede Kavşağında trafik yoğunluğu

Ankara'nın Çamlıdere İlçesi Tatlak köprüsü bölgesinde üst yapı çalışmaları nedeniyle Anadolu Otoyolu İstanbul-Ankara istikametinde trafik yoğunluğu yaşandı.

Karayolları Genel Müdürlüğü de konuyla ilgili 17 Mayıs Çarşamba günü yaptığı duyuruda bölgede üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşımın diğer istikametten iki yönlü olarak sağlandığını duyurmuştu. Çalışmaların bir ay süreceği belirtilmişti.

Haberin Devamı

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün duyurusu şu şekilde:

"Anadolu Otoyolunun Çamlıdere Kavşağı-Gerede Kavşağı Kesimi arasında bulunan Tatlak Köprüsü üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır. (17.05.2017-17.06.2017)"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!