18 yaşında ölmek istedi

Güncelleme Tarihi:

18 yaşında ölmek istedi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2015 11:14

AYDIN’ın İncirliova İlçesi’nde okuyan lise 10’uncu sınıf öğrencisi H.Ç. (16) ile 12’nci sınıf öğrencisi M.I. (18), yaklaşık 10 metre yüksekliğindeki üst geçitten atlayarak ölmek istedi. Ağır yaralanan iki genç kız, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Haberin Devamı

Olay, bugün saat 13.30 sıralarında, Aydın-İzmir Karayolu İncirliova Şehit Asteğmen Süleyman Çamlıca Bulvarı’ndaki üst geçitte meydana geldi. Lise ikinci sınıf öğrencisi H.Ç. ile lise son sınıf öğrencisi M.I. (18), bilinmeyen bir nedenle bunalıma girdi. İki arkadaş birlikte yaklaşık 10 metre yüksekliğindeki üst geçitten atladı. Gençler asfalt zemine çarparak yaralandı.

Bu sırada yoldan herhangi bir aracın geçmemesi gençleri ezilmekten kurtardı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri geldi. Gençlere ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, ardından ambulansla M.I.’yı Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’ne, H.Ç.’yi Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haberin Devamı

BİRİ ÖNCEDEN DE İNTİHARA KALKIŞMIŞ

İntihara teşebbüs eden M.I.’nın İncirliova’da bir öğrenci yurdunda kaldığı, H.Ç.’nin de Efeler İlçesi’nde yaşadığı öğrenildi. İki arkadaşın intihara hangi amaçla kalkıştığı henüz anlaşılamazken, H.Ç.’nin psikolojik sorunlarının olduğu ve daha önce de intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Olay yerine gelen genç kızların arkadaşları da sinir krizi geçirdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!