18 milyon Euro'ya tekme attı

Güncelleme Tarihi:

18 milyon Euroya tekme attı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2010 00:00

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan ilk çalışmada, genç oyuncunun sert müdahalesiyle yerde kalan Portekizli yıldız, yürekleri ağızlara getirdi.

2010-2011 sezonu için önceki gün İstanbul’da toplanan Beşiktaş, ilk çalışmasını dün BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptı. Siyah beyazlıların dün sabahki antrenmanında, 18 milyon Euro’luk maliyetiyle takımın en pahalı ismi olan Ricardo Quaresma yürekleri ağızlara getirdi. Alt yapıdan yetişip A takıma yükselen 17 yaşındaki Cumali Bişi’nin darbesiyle yerde kalan Portekizli yıldız küçük bir sakatlık geçirdi. Daha sonra kalkıp çalışmaya devam eden Q7, bir hayli üzgün olan genç futbolcuyu teselli etti. Sakatlığa sebebiyet veren kasti bir harekette bulunmadığını savunan Cumali, “Quaresma’nın pozisyonunu engellemek isterken sert bastım. Darbe aldığı için oyunu bıraktı. O zaman çok üzüldüm. Ancak o bana elini uzattı ve elimi şaklattı. Ben onu teselli edeceğime o beni teselli etti. Ardından da ‘Arjantinli Di Maria gibi sertsin. Bu şekilde oynamaya devam et’ dedi” diye konuştu. İlk idmanda yaşanan bu olayın ardından kaptan İbrahim Üzülmez, takım arkadaşlarını, “Bu kadar sert oynamayın” diye uyardı.

Zapotocny idmanda

Bernd Schuster yönetiminde yapılan ve yaklaşık 2 saat süren çalışmada yeni transferler Quaresma ve Hilbert’in yanı sıra alt yapıdan 8 futbolcu yer aldı. Geçen sezon Bursaspor’da kiralık olarak forma giyen Zapotocny ile Antalyaspor’da kiralık oynayan Erhan da çalışmaya katıldı. İlk antrenmana Dünya Kupası’nda bulunan Tello ve Holosko’nun yanı sıra izinli olan Nihat, İbrahim Toraman, Sivok, hasta olan Bobo ile sakatlıkları bulunan Yusuf, Ekrem ve Rıdvan katılmadı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!