18 milyon euro'ya hayır dedim

Güncelleme Tarihi:

18 milyon euroya hayır dedim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2013 00:44

Orman, “Kulübümüze hem Hugo Almeida, hem de Fernandes için oldukça yüksek bonservis ücretleri önerildi. Ancak biz, iki futbolcumuzu da bırakmayız” dedi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı Fikret Orman, Hürriyet’e gündeme yönelik açıklamalar yaptı. Siyah beyazlı kulübün başkanı pek çok konudan bahsederken, Manuel Fernandes’e gelen teklifler hakkında kullandığı ifadeler dikkat çekti. Kartal’ın yıldızına çok sayıda ülkeden talipler olduğunu dile getiren başkan Orman, “En son 18 milyon Euro’luk teklifi reddettik. Ne Fernandes’i ne de Almeida’yı satmak gibi bir düşüncemiz yok” diye konuştu. Orman’ın açıklamalarından satırbaşları ise şöyle oldu...

‘EN İYİ KADROYU OLUŞTURACAĞIZ’

TAKIMIN yıldızı Manuel Fernandes için en son 18 milyon Euro’luk (42 milyon TL) bir teklif aldık. Fernandes’in fiyatı yok. Kesinlikle satmayacağız. Almeida’ya da aynı ölçüde teklifler var. Bu oyuncumuzu da bırakmayacağız. Beşiktaş tarihinin en başarılı kadrosunu oluşturmak için yönetimdeki arkadaşlarımla çalışıyoruz.
- Beşiktaş hedefleri olan bir takım. İkinci devrede taraftarlarımızı gururlandıracak sonuçlar alacağız. Bu nedenle dış transfere temkinli yaklaşıyoruz.

Haberin Devamı

‘HAZIR BİR FUTBOLCU ALMALIYIZ’

TEKNİK direktörümüz Samet Aybaba ile konuştuk. Kendisi elimizde 6 yabancı futbolcu bulunduğunu ve Escude ile 7 yabancı olduğunu söyledi. Bu nedenle, alınması muhtemel yabancı oyuncunun, hazır halde ve direkt oynayabilecek kondisyonda olması gerektiğine dikkat çekti. Biz de görüşmelerimizi bu yönde sürdürüyoruz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!