16 ülkeden 139 tenisçi Adana'da buluşacak

Güncelleme Tarihi:

16 ülkeden 139 tenisçi Adanada buluşacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2017 14:27

16 ülkeden 139 tenisçi Adana'da buluşacak

Haberin Devamı

ADANA(DHA)ÇUKUROVA Genç İşadamları Derneği'nin (Çukurova GİAD) bu yıl da sponsor olduğu Çukurova Cup 14 Yaş Uluslararası Tenis Turnuvası'nın 17'ncisi yarın eleme maçlarıyla başlıyor.
Avrupa Tenis Birliği'nin (Tennis Europe) turnuva takviminde yer alan Çukurova CUP'ta pazartesi günü ana tablo maçlarına geçilecek.
Adana Tenis, Dağ ve SuSporları Kulübü'nde yapılacak ve Çukurova GİAD'ın sponsor olduğu turnuvada, bu yıl  Türkiye, Romanya, Almanya, Fransa, Mısır, Ürdün, Tunus, Bulgaristan, İtalya, Rusya, Gürcistan, Ukrayna, Büyük Britanya, Kazakistan, Çek Cumhuriyeti ve Polonya'dan 139 sporcu raket sallayacak.
ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, “Çukurova Cup'un Adana'mız için ayrı bir önemi var. Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden gelen sporcular, aileleri ve antrenörlerinin her biri kentimizin tanıtımı için önemli. Bu yıl da turnuvaya Çukurova GİAD'ın sponsor oldu. Adana'nın tanıtımı için canla-başla çalışan, benim de üyesi olduğum Çukurova GİAD'ın Adana sevdalısı başkanı Sayın Ömer Faruk Sakarya'ya destekleri için teşekkür ederim" diye konuştu.
Çukurova GİAD'ın üyelerinin yanı sıra kenti için çalışan, Adana'nın en önde gelen sivil toplum örgütü olduğunu vurgulayan Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya da, Adana'nın tanıtımı, gelişimi, 'Dünya Kenti' olması için gösterilen her çabaya, her çalışmaya, her projeye Çukurova GİAD olarak destek verip, katkı koyduklarını, spor turizmi açısından da bakıldığında Çukurova CUP'ın da uluslararası alanda Adana'nın tanıtımı açısından önemli olduğunu, bu nedenle de destek verdiklerini söyledi.

DHA(AP)21.4.2017 FOTOGRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!