15'inci Akdeniz Şiir Günleri başlıyor

Güncelleme Tarihi:

15inci Akdeniz Şiir Günleri başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2016 08:42

15'inci Akdeniz Şiir Günleri başlıyor

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Sanatçılar Derneği'nce (ANSAN) her yıl aralıksız gerçekleştirilen 'Akdeniz Şiir Günleri'nin 15'incisi 10 Haziran'da başlayacak.

ANSAN Başkanı Cahit Çakcıl, 4 ayrı oturumda gerçekleşecek '15'inci Akdeniz Şiir Günleri'ne ünlü şairlerden Halim Yazıcı, Abuzer Gürpınar, Hülya Deniz Ünal'ın (şiir eleştirmeni) konuşmacı olarak katılacağını belirtti. Başkan Çakcıl, 2 gün sürecek şiir günlerinin ilk gününde oturumları Hüseyin Yurttaş ile Halim Yazıcı'nın, ikinci gün ise Mustafa Ceylan ile Turgay Değirmenci'nin yöneteceğini ifade etti. Başkan Çakcıl, 'Edebiyat Ödülleri', 'Türkiye'de Edebiyat Dergiciliği', 'Şiirimizde Farklı Yönelimler', 'Hüseyin Yurttaş Şiirleri' gibi konu başlıkları üzerinde durulacağını kaydetti.

'15'inci Akdeniz Şiir Günleri'ne Antalyalı şairler Naim Tuncalı, Nuri Erkal, Ahmet Turan Kul, Ercan Değirmenci, Gazanfer Eryüksel, Harun Yiğit, Hasan Şişli, Mesut Adnan Güney, Musa Fırat, Musa Öz, nadire Sönmez, Nisa Leyla, şerif Enginbay, Yunus Yaşar, Abdullah Şanal, Zekeria Ekinci de destek verecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!