15 Temmuz yemeği

Güncelleme Tarihi:

15 Temmuz yemeği
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2017 11:37

15 Temmuz yemeği

Haberin Devamı

OSMANİYE Valiliği himayesinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü tarafından 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ile gaziler ve aileleri onuruna yemek düzenlendi.
Gala Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen programa Vali Ömer Faruk Coşkun, Garnizon Komutanı Topçu Albay Ahmet Serdar Gül, Belediye Başkan Vekili Abdullah Bukan, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, 15 Temmuz şehidi polis memuru Mehmet Karacatilki’nin annesi Nuriye Karacatilki, babasıHamza Karacatilki, 15 Temmuz gazileri Adnan Yılmaz, Gürkan Güven ve Mehmet Hanifi Temurtaş, terör gazileri ve aileleri katıldı.
Vali Coşkun yaptığı konuşmada, "Tarihimiz vatanı, bayrağı, milleti ve bütün mukaddesatı uğruna gözünü kırpmadan, canını ortaya koyan şehit ve gazilerimizin imanla yoğrulmuş cesaretleri neticesinde kazanılmış nice zaferlerle doludur. Aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin bu üstün fedakârlıkları sayesinde, üzerinde yaşadığımız topraklar vatan hüviyetini kazanmıştır" dedi.

OSMANİYE, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!