15 Temmuz şehitlerinin yakınlarına tapu

Güncelleme Tarihi:

15 Temmuz şehitlerinin yakınlarına tapu
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2017 13:18

15 Temmuz şehitlerinin yakınlarına tapu

Haberin Devamı

 ERZURUM, (DHA)-  Merkez Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut'un 15 Temmuz Şehitleri Murat Ellik ve Yakup Sürücü'nün ailelerine hediye ettiği 2 dairenin tapuları Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın katıldığı törenle sahiplerine teslim edildi. 

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut tarafından Erzurumlu şehitlere vefa göstermek için verilen konutların tapu teslim törenine  Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile şehit Yakup Ellik'in annesi Züleyha ve babası Osman Ellik, şehit Yakup Sürücü'nün eşi Ümmügülsüm Sürücü ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz katıldı. Başkanlık makamında yapılan törende Sağlık Bakanı Akdağ, başarısız darbe girişiminde canlarını verenlerin önemli bir görevi yerine getirdiklerini ve ülkeyi iç savaştan kurtardıklarını bildirdi. Bakan Akdağ, ince düşüncesinden dolayı da  şehit aileleri adına Belediye Başkanı Ali Korkut'a teşekkür etti. Bakan Akdağ ile Başkan Korkut, daha sonra şehit annesi Züleyha Ellik ve şehit eşi Ümmügülsüm Sürücü'ye önce çiçek, ardından dairelerin tapusunu verdi. 
Kentsel dönüşüm projesi olan Yeşil Yakutiye Konutlarından 2 daireyi şehit yakınlarına hediye etmekten mutlu olduklarını ifade eden Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, 546 dairenin bulunduğu Yeşil Yakutiye Konutlarının site özellikleriyle inşa edildiğini belirtti. Ali Korkut, 15 Temmuz Şehitleri Murat Ellik ve Yakup Sürücü'nün ailelerine hediye edilen evlerin 177 metrekare büyüklükte,  A 2 Blokta, 6. katta ki 19 ve 20 nolu daireler olduğunu söyledi.
 
FOTOĞRAFLI
 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!