15 Temmuz şehidi anıldı

Güncelleme Tarihi:

15 Temmuz şehidi anıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2017 13:43

15 Temmuz şehidi anıldı

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - ANTALYA'nın Korkuteli İlçesi'nde 15 Temmuz şehidi Yasin Naci Ağaroğlu, mezarı başında düzenlenen törenle anıldı.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara'da Genelkurmay Başkanlığı kavşağında helikopterden açılan ateşle şehit olan Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi Yasin Naci Ağaroğlu, Korkuteli'ne bağlı Yazır Mahallesi'ndeki mezarı başında anıldı. Programa Vali Münir Karaloğlu, Ak Parti Antalya milletvekilleri Hüseyin Samani ve Gökcen Özdoğan Enç, Kaymakam Erol Tanrıkulu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Kelleli, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle halk katıldı.

Mezarlıkta vatandaş tarafından karşılanan Vali Karaloğlu, şehit babası Osman Ağaroğlu ve annesi Zehra Ağaoğlu ile birlikte şehidin kabrinde dua ederek karanfil bıraktı. Okunan Kuran sonrası dua eden Vali Karaloğlu ve beraberindekiler daha sonra şehidin adını taşıyacak Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaatını inceledi.

Vali Karaloğlu, Yasin Naci Ağaroğlu'nun baba evini ziyaret ettikten sonra Çayırlı Camii'nde şehitler için okutulan mevlide katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!