15 Temmuz kahramanlarından biri

Güncelleme Tarihi:

15 Temmuz kahramanlarından biri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2017 16:41

Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği(AHİD) Genel Başkanı Hilmi Yaman, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte EGO Genel Müdürü Balamir Gündoğdu’yu ziyaret etti.

Haberin Devamı

“15 Temmuz gecesinin kahramanlarından biri de şüphesiz EGO’dur” diyen AHİD Başkanı Hilmi Yaman, “EGO, o gece anında ilçe merkezlerinde toplanan vatandaşlarımızı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Genelkurmay Başkanlığı önü, Ankara Emniyet Müdürlüğü gibi kritik noktalara taşıdı. O gece EGO otobüslerini tankların önünü keserken, kışlaların kapılarına barikat olarak gördük” ifadelerini kullandı.

OTOBÜSLERİMİZİ SİPER GİBİ KULLANDIK

EGO Genel Müdürü Balamir Gündoğdu da, 15 Temmuz gecesi Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in talimatıyla erkenden duruma müdahale ettiklerini belirterek, “Sayın Başkanımız Melih Gökçek, hain kalkışma haberini alır almaz hemen bizi arayarak adeta seferberlik talimatı verdi. Hemen otobüslerimizle vatandaşlarımızı kritik noktalara taşıdık ve yeri geldi otobüslerimizi bir kalkan, bir siper gibi kullandık. Onun direktifleri doğrultusunda bir vatan evladı olarak bizde üzerimize düşeni yaptık. Ziyaretiniz için teşekkür ederim” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!