15 Temmuz gazilerine madalya

Güncelleme Tarihi:

15 Temmuz gazilerine madalya
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2018 15:47

15 Temmuz gazilerine madalya

Haberin Devamı

DENİZLİ Valisi Hasan Karahan, 15 Temmuz darbe girişiminde geçici görevle gittiği Gölbaşı Özel Harekat Dairesi Başkanlığı'na yapılan bombalı saldırıda yaralanıp gazi olan polis memurları Alp Tekin Esirgün ve Osman Özçiftci'ye Devlet Övünç Madalyalarını verdi.

Denizli Valiliği'nde, gazi polis memurları Alp Tekin Esirgün ve Osman Özçiftci'ye verilecek Devlet Övünç Madalyaları için tören düzenledi. Törene, Vali Hasan Karahan, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Süleyman Erdoğan ile Devlet Övünç Madalyası alacak olan gaziler Alp Tekin Esirgün ve Osman Özçiftci katıldı.

Vali Hasan Karahan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla verilen Devlet Övünç Madalyalarını gazileri vermek üzere bir araya geldiklerini belirterek, "Canlarıyla kanlarıyla hizmet eden vatan evlatlarını, en yüksek düzeyde takdir etmek görevimizdir. Devletimizin ve milletimizin birliğine, ülkemizin bütünlüğüne ve kardeşliğimize kast eden saldırılara ve terör eylemlerine karşı, aziz milletimiz gereken cevabı vermiş ve vermeye de devam edecektir. Atalarımızdan emanet aldığımız bu güzel vatanımızı ve ay-yıldızlı şanlı bayrağımız ile çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'ni onurla korumanın yolu milletçe kenetlenmektir" dedi.

Denizli Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görev yapan ve geçici görevle gittikleri Ankara'da, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında, Gölbaşı Özel Harekat Dairesi Başkanlığı'na yapılan hain saldırı sonucu yaralanan polis memurları Alp Tekin Esirgün ve Osman Özçiftci'ye madalyalarını Vali Karahan verdi.  Törenin ardından Karahan, gazilerle sohbet etti.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!