15 Temmuz etkinlikleri şehitlik ziyaretiyle başladı

Güncelleme Tarihi:

15 Temmuz etkinlikleri şehitlik ziyaretiyle başladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2017 16:15

15 Temmuz etkinlikleri şehitlik ziyaretiyle başladı

Haberin Devamı

OSMANİYE'de 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri, şehit kabirlerine ziyaretlerle başladı.
Vali Ömer Faruk Coşkun, Ak Parti milletvekilleri Suat Önal ve Mücahit Durmuşoğlu, MHP Milletvekili Ruhi Ersoy ve Belediye Başkanı Kadir Kara'nın katılımıyla Kuran-ı Kerim okunması ile başlayan programda İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu şehitler için dua etti. Daha sonra Vali Coşkun ve protokol üyeleri şehit kabirlerini ziyaret ederek karanfil bıraktı.
Şehit ailelerine sabır ve başsağlığı dileyen Vali Coşkun, "Şehitlerimizin aileleri bizlere emanettir. Onlara her zaman kapımız ve gönlümüz açıktır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, mekânları cennet olsun. Devlet olarak, millet olarak şehitlerimize her zaman minnettarız" dedi.
Şehitlik ziyaretinin ardından Vali Coşkun ve protokol üyeleri Enver-ül Hamit Camii’ndeki mevlit programına katıldı. 
15 Temmuz etkinliklerinde ayrıca; Garnizon Komutanı Topçu Albay Ahmet Serdar Gül, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Altun, çeşitli kurumların temsilcileri, 15 Temmuz şehitlerinden Mehmet Karacatilki'nin ailesi, diğer şehit aileleri ve gaziler yer aldı. 

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!