15 milyar borca girdi

Tuğba Altıntop, Küçükyalı’da ailesiyle birlikte ‘Hacı Ali Dayı’nın Yeri’ isimli bir kebap restoranı açtı.

Mankenliği iki yıl içinde bırakmayı düşünen Altıntop, yakında bir güzellik merkezi açmak istediğini de belirterek ‘İki kardeşim ve babamla bu işin içindeyim. Varımı yoğumu bu işe yatırdım. 15 milyar borca girdim’ dedi. Kızlarının açılışta yanında olmasını çok istediğini sözlerine ekleyen Altıntop, ‘Burada Su ve Şevval’in olmasını çok isterdim. Onlar da burada olmayı isterdi. Ama Rafet (El Roman) bizi görüştürmüyor’ şeklinde konuştu.

Türkiye’nin Jennifer Lopez’iyim

Yılmaz Morgül, geçtiğimiz gece Ortaköy’deki Vezir Restaurant’ta verilen bir doğum günü davetine katıldı. Enci Teker’le aynı masayı paylaşan Morgül, dostlarına kendisini Jennifer Lopez’e çok benzettiğini, bilhassa kalçalarının Latin dansçı kadar düzgün olduğunu söylüyordu. Sosyetenin özel ev davetleri verdiğini ve kendisinin bu davetlerde şarkı söylemek için çağrıldığını da belirten Morgül ayrıca, www.yilmazmorgul.net adlı internet sitesinde her hafta bir ünlünün sırlarını yazdığını belirtti.

İlk imza gününde izdiham

‘Aşkımı İtiraf Ediyorum’ isimli şarkısı ile birçok radyo ve müzik kanalının listesinde 1 numaraya yükselen Eser Bayar’ın geçtiğimiz cumartesi günü Ankara Carrefour’da düzenlenen ilk imza gününde yoğun kalabalık yüzünden izdiham yaşandı. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı etkinlikte 3.5 saat imza dağıtan Bayar, 1300 kaset ve 800 CD imzaladı. Türkiye’nin birçok ilinde düzenlenecek olan imza günleri ile sevenleriyle buluşmaya devam edeceğini ifade eden Bayar, öte yandan turne için de yakında yollara düşecek. Nisan ayında başlayacak olan turnesinin ilk konserlerini Avrupa’da verecek olan genç şarkıcı, Stuttgart, Viyana, Berlin gibi şehirlerde sahneye çıkacak.

Deli gibi seviyorum

Türkan Şoray’ın kızı Yağmur’la evliliğin eşiğinden dönen Barış Yaman, önceki gece manken Esra Eron ile Günay Restaurant’taydı. Mekanın çıkışında kameraları karşılarında gören ikili, birbirlerini öpücük yağmuruna tuttu. Otomobillerinin getirilmesini birbirlerine sarılarak, öperek bekleyen ve bu sırada objektiflere de poz veren ikiliden Eron, ‘Beni tanırsınız, hiçbir adamla böyle sarmaş dolaş fotoğraf çektirmedim. Nedendir bilmiyorum ama Barış’ı inanılmaz derecede seviyorum’ dedi. Yaman ise, ‘Ben de Esra’ya deliler gibi aşığım’ diye konuştu.

Duygusal çift

Günay Restaurant’ta sahneye çıkan Cenk Eren ve Nükhet Duru ikilisine, bu hafta da ünlülerin ilgisi yoğun oldu. Hıncal Uluç, Özlem Yıldız ve sevgilisi Sinan Sertel’in de izlediği Duru ile Eren, şarkılarıyla yine mekandaki herkesi coşturmayı bildi. Bu arada Sertel ve Yıldız’ın duygusal şarkıları yanak yanağa söylemeleri dikkat çekti.

Gözlüklere dikkat

Podyumun deneyimli mankenlerinden Yüksel Ak, dünyaca ünlü gözlük markalarını bünyesinde bulunduran Luxottica Group’un defilesinde görev aldı. Rayban, Vogue, Persol ve Arnette marka gözlüklerin 2005 modellerinin tanıtımının yapıldığı Conrad Otel’deki defilede en çok dikkat çeken isim de oydu... 22 mankenin podyuma çıktığı organizasyon sonrası Ak, ‘Artık sadece işimle anılmak istiyorum. Bu yüzden de işime dört elle sarıldım’ dedi.

Köfteciydi şarkıcı oldu

Yıllardır müzik dünyasında kendini kanıtlama savaşı veren Filiz, abisinin de desteğiyle ilk albümü ‘Bende Gizlisin’i piyasaya sürdü. Başarılı yorumu kadar çarpıcı görüntüsüyle de dikkatleri çeken şarkıcı, Selim Çaldıran’ın yönetmen ve aranjör olarak imza attığı bu çalışmadan çok umutlu. Pek çok ünlü gibi hayatında ilginç bir de hikaye bulunan Filiz, kendi iş yeri Yeşilköy köftecisinde müşterilerine hizmet verdiği sırada, müzik derslerine başlamış. Abisi, müzik konusunda destek verince, albüm çıkarmak için çalışmalara başlayan Filiz, Yaygara Prodüksiyon şirketi tarafından ‘Bende Gizlisin’ adlı ilk albümünü piyasaya sürmüş.

Yedi kez evlenme teklifi

Altı aydır turizmci Burak Törer’le birlikte olan Aydan Şener, sevgilisiyle önceki akşam Beyoğlu’ndaki Rakıcı isimli meyhanedeydi. Şener’le birbirlerini çok sevdiklerini söyleyen Burak Törer, ‘Aydan’a aşığım. Ona şimdiye kadar yedi kere evlilik teklif ettim. Yedisinde de hayır cevabı aldım. Şimdi kabul etse, yarın evlenirim’ dedi.
Yazarın Tüm Yazıları