15 kelimeyle Berk Atan kimdir

Güncelleme Tarihi:

15 kelimeyle Berk Atan kimdir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2015 14:08

İki kelime; Güneşin Kızları. Tek kelimeyle ise, yakışıklı! Cazibenin ‘genç, etkileyici, karizmatik’ göstergesi. Evet bildiniz; o tam da Berk Atan işte. Ve kendisinin cümlelerimizi olduğu gibi kafalarımızı da karıştırdığı bir gerçek!

Haberin Devamı

Çok yakışıklı olduğunu düşünüyorsunuz değil mi? Bence de! Kesinlikle haklısınız. Ama onu tanıdığınızda yakışıklı kelimesi çok klişe geliyor. Çünkü bazı insanlar güzel ya da yakışıklı kelimesiyle tarif edilemeyecek kadar farklı bir boyuttadır. İşte bu yüzdendir onu da farklı bir boyuttan olan Mr. Grey gibi görmek istememiz... O da genç, yakışıklı, karizmatik bir iş adamı rolünün hakkını fazlasıyla verdi. Bu arada biz de onu gerçekten tanımaya ve anlamaya çalıştık. 3 sene önce bir yarışmayla yolu açılan, erkek güzeli seçilen, son 3 ayda ise hayatımızın bir parçası haline gelerek yükselişe geçen bu adamın bugün durduğu noktayı sadece şansla açıklamıyor olmasının haklı nedenleri var. Tatlı tatlı konuşurken, kendini ifade etmeye çalışırken, büyük büyük cümleler kurmamasının, büyük virajları olmayan bir hayatı olmasından kaynaklandığını seziyorsunuz. Zaten kendisi de şöyle diyor; “Henüz sadece 25 yaşındayım.” İzmir’in güzel ruhundan iz taşıyan, tek çocuk olmanın imkanlarını değerlendiren, hem annesinin hem de babasının genlerini eşit taşıdığını söyleyen, futbolcu babasının izinden gitmek hayaliyle büyüyen bu yakışıklı hakkında daha derin bilgi sahibi olmak için lütfen okuyunuz. İşte 15 kelimeyle Bay Atan!

 

Haberin Devamı

15 kelimeyle Berk Atan kimdir

 

1- ÇOCUKLUK
Çok güzel bir çocukluk geçirdim. İzmir büyümek için keyifli bir şehir. Sokakta oynayarak büyüyen son kuşak da biziz herhalde. Şimdi bir lüks olarak görünüyor gözüme. Aile apartmanında cümbür cemaat kuzenlerle büyümek çok keyifliydi. 

2- FUTBOL
Çocukken hep futbolcu olmanın hayallerini kuruyordum. Babam da eski futbolcu Metin Atan. Kaleci olma hayalim vardı. Ama büyüdükçe vazgeçmeye başladım. 

3- BEST MODEL
Hobi olarak modelliğe başladım. 2011'de ‘Best Model’ yarışmasında ‘Gelecek Vaat Eden’ ödülünü kazandım. Ertesi yıl tekrar şansımı deneyerek katıldım ve birinci oldum. 

Haberin Devamı

4- GÜNEŞİN KIZLARI
Okuma provasından itibaren herkes herkesle samimiydi. En çok kiminle kan uyuşması yaşadınız derseniz ise, Emre Kınay’la çok güzel bir arkadaşlığım olduğunu söyleyebilirim. Kendisi 25 senedir bu işin içinde ve ben ondan hep bir şeyler almaya, öğrenmeye çalışıyorum. Ağabey-kardeşlik ilişkisinin yanı sıra arkadaşlık ilişkimiz de var.

 

15 kelimeyle Berk Atan kimdir

 

5- ELEŞTİRİ
Objektif bir insanım, dışarıya karşı da, kendime karşı da. İnsan hatalarını ve kusurlarını bilirse örtmesi daha kolay olur. Ama kusurların varsa, biliyorsan ve görmezden geliyorsan, yanlış yapıyorsun. Kendimle alakalı da kusur olduğu zaman görebiliyorum ve kendimi eleştirebiliyorum. 

Haberin Devamı

6- EĞLENCELİ
Zor bir insan değilim. Zorluk çıkarmayı sevmem. Pozitif olmayı tercih ediyorum. Ve kendimi eğlenceli buluyorum. 

7- ÜÇ AYDA
Üç ayda bu kadar popüler oldum. Bu üç ay bana neler mi öğretti? Hayatıma çok şey kattı. Sonuçta bir işe başlıyorsunuz ve nasıl olacağını bilmiyorsunuz. Evet, işi beğeniyorsunuz, seviyorsunuz, okuduğunuzda hoşunuza gidiyor, içinize siniyor. Kadro güzel, arkadaşlıklar güzel fakat akabinde de terslikler olabiliyor. Ama çok şükür bizim böyle olmadı. Güzel arkadaşlıklar kattı hayatıma. Çok da güzel bir yönetmenle çalışıyorum; Sadullah Hoca. Müthiş bir insan. Hem abi hem hoca gibi, inanılmaz faydası ve desteği oldu bana. 

 

 

Haberin Devamı

8- HAYALLER
Planlarım, programlarım ve hayallerim var ama sonunda hayat sizi farklı bir yöne savurabiliyor. Meslekte kendimi geliştirebildiğim kadar geliştirmeyi istiyorum. Yapabildiğimin üzerine koya koya gitmek istiyorum, yani 3 sene sonra da 13 sene sonra da bu işi yaparken ‘ben oldum’ deyip öğrenmeyi kesmeyi düşünmüyorum. 15 sene sonra da öğrenmek istiyorum. 

9- BESLEYİCİ
Sevgi en büyük besin kaynağım. Karşılıklı sevgi, saygı, samimiyet, hoşgörü gibi şeyler, beni besliyor. Gerisi önemli değil. Asıl maneviyat burada. 

10- AKSİYON
Hayatta olduğu gibi film olarak da aksiyon severim. Ve gerçekten fanı olduğum oyuncular var. Biri Michael Douglas, diğeri Tom Cruise. İkisi de inanılmaz. İkisinin de her filmini izlemişimdir. Genelde sinemaya gittiğimde 5 seçenek varsa, aksiyon olanı, bilim kurgu olanı, sürükleyici olanı seçerim. 

 

Haberin Devamı

15 kelimeyle Berk Atan kimdir

 

11- AŞK
Sade mi, süslü mü? Uzun mu kısa mı? Hiç öyle durumlarım, seçimlerim yok. Hayat karşınıza ne çıkarır, ne getirir bilemezsiniz. Sonuçta bu bir duygu yoğunluğu ve belli bir yere kadar yönetebilirsiniz. Bir yerde duygular alıp götürür. Aşk bir mutluluk nedeni, doğru aşk insanın hayatını güzelleştirir. Ama aşk olmadan da yaşarım. Aşk öyle bir şey ki, 5 sene ararsınız bulamazsınız, 5 gün aramazsınız karşınıza çıkar. Planı ve programı yoktur. Tamamen hayatın getirdiği bir hediye. Peki büyük aşk yaşadım mı? Hayır. Yani 25 yaşındayım, öyle büyük bir aşk hikayem yok.

12- İSTİKRAR
İlişkilerimde istikrarlı olup olmadığım gidişata bağlı, bana bağlı değil. Karşıdaki insana göre değişiyor. Tek taraflı bitmiyor sonuçta. O ikilinin arasındaki diyaloğa, elektriğe göre boyut değiştiriyor. 

13- SOĞUMA NEDENİ
Sadece bir kızdan değil, arkadaşımdan da beni soğutan şey yalan. Hayatta en sevmediğim şey. O yüzden hep ilişkilerde, samimiyet, dürüstlük, sevgi; gerçek sevgi ararım. Bu saygı kalmadığında ilişkilerim bozulabilir. Dürüstlüğe önem veren biriyim. 

 

 

14- ÜNLÜLER DÜNYASI
Hiç durup düşünmemiştim daha önce; ünlülerin dünyası nasıldır diye... Ünlü olduktan sonraki fark nedir diye ayrım yapamıyorum. Ama sektörde olmaktan çok mutluyum, huzurluyum. 

15- SPOR
Basketbol oynamayı seviyorum. Masa tenisi oynuyorum. Gym’e gidiyorum, fitness yapıyorum. Spor salonunda zaman geçirmeyi seviyorum. Çünkü spor besliyor beni ve güvenimi, enerjimi yerine getiriyor. Spor yapamadığım dönemlerde hep ‘of spor yapmalıyım’ diye aklımın bir kısmı orada oluyor. 

 

BU İÇERİK 

15 kelimeyle Berk Atan kimdir
 TARAFINDAN HAZIRLANMIŞTIR.

BAKMADAN GEÇME!