14 Şubat'ta televizyonda ne var?

Güncelleme Tarihi:

14 Şubatta televizyonda ne var
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2016 13:48

14 Şubat Sevgililer Günü'nü evde geçirecek çiftlere özel televizyon programı önerileri..,

Haberin Devamı

SİNEFİL ÇİFTLERE: Aşk dolu bir hafta sonu için D-Smart kanalları 13-14 Şubat’ta tüm D-Smart abonelerine açık. Türk sinemasının son dönem filmleri, klasikleri ve Hollywood’un dikkat çeken romantik filmleri, Sevgililer Günü’ne özel bir seçki ile D-Smart’ın yerli-yabancı sinema kanallarında sinemaseverlerle buluşacak.

 

SPORCU ÇİFTLERE: Altı bölümlük reality show ‘Adam, Kadın ve Doğa’da üç çift, çok zorlu bir coğrafyada tam anlamıyla doğaya dönüyor ve hayatta kalma mücadelesi verirken ilişkilerini de testten geçiriyor. (Discovery, salı, 22.30)

 

14 Şubatta televizyonda ne var

 

Haberin Devamı

EV KUŞU ÇİFTLERE: Yılbaşı gecesi yayınlanan ‘Victoria’s Secret Show’ tekrar ekranda. Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Alridge gibi eski meleklerin yanı sıra Kendall Jenner ve Gigi Hadid gibi taze melekler de var. (TLC, pazar, 20.35)

 

SEVERKEN DÜŞÜNEN ÇİFTLERE: Düşüncelerimizi meşgul eden romantik ilişkiler, birbirini anlamayan taraflar ve ‘Aşkın Her Hali’ belgesel dizisi. Kişisel hikâyelerin paylaşıldığı röportajlarla, partnerlerin ailesinden cinsel hayatına kadar her konu konuşuluyor, günümüz çiftlerinin tartışma konuları ve arzuları ortaya çıkıyor. (Nat Geo People, pazar, 21.00)

BAKMADAN GEÇME!