14 Şubat böyle geçti

Önceki akşam, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de Sevgililer Günü telaşı yaşandı.

Popüler mekanlar dolup taştı, çiftler birbirlerine en romantik anlarını yaşatmak için uğraştı. Ve o özel günden geriye ünlüler dünyasından da işte bu görüntüler kaldı...

İlişkilerini saklama gereği duymayan Doğa Rutkay ile komedyen Şahan Gökbakar, önceki akşam objektifimize Etiler Tatlıcı Tombak’tan tatlı alırken takıldı. Bunun birlikte geçirecekleri ilk Sevgililer Günü olduğunu söyleyen Doğa Rutkay, "Bizim için her gün Sevgililer Günü aslında ama yine de bu günü özel kılmak isterdik. Ne yazık ki ikimizin de geceyarısına kadar çekimi vardı. Bu nedenle setten çıktığımız gibi yorgun argın evimize gidiyoruz" dedi.

Ebru Şallı ile eşi Harun Tan, Ortaköy’deki Blackk’teydi. Şallı, bu özel gece için tercih ettiği derin göğüs dekolteli mini elbisesiyle dikkat çekti.

Galatasaray’ın Kolombiyalı file bekçisi Mondragon ile Beşiktaş’ın file bekçisi Oscar Cordoba, eşleri ile (altta) Loft Restaurant’daydı... Brezilyalı futbolcular Alex de Souza ile Kleberson da eşlerini (üstte) alarak Blackk’e gitti.

Mehmet Ali-Tuğba Erbil çifti, 14 Şubat’ı Seda Sayan ve sevgilisi Nihat Doğan’la birlikte Loft Restaurant’da kutladı.

Ayşe Çavuşoğlu ile sevgilisi Batu Aksoy, (üstte sağda) ayrılık dedikodularına Sevgililer Günü’nde birlikte Wanna Restaurant’a giderek cevap vermiş oldu. Gökhan Şükür sevgilisi Ruken Demirer (üstte solda) ile Akmerkez’deydi.

Ankara geceleri

Pop müziğin yeni isimlerinden Tuğba Ekinci, 14 Şubat gecesi Ankara’nın gözde mekanlarından City Voice’da program yaptı. Seksapeliyle ön planda olmayı seven şarkıcı, 14 Şubat’ta da kuralı bozmadı ve göğüs dekolteli mini kırmızı elbisesiyle sevenlerinin karşısına çıktı.

Hilton’da çıktı

Fatih Ürek, Sevgililer Günü’nde Ankara Hilton Oteli’nde sahneye çıktı. Ürek, şarkılarıyla olduğu kadar meşhur yılan dansıyla da geceye renk kattı.

Fırat TUR
Yazarın Tüm Yazıları