13 yeni film vizyonda! Bu haftanın yeni filmleri

Güncelleme Tarihi:

13 yeni film vizyonda Bu haftanın yeni filmleri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2015 17:48

Eylül ayının ikinci haftasında sinema salonları yeni filmlerle dolup taşıyor. 13 yeni filmin sinema izleyicisiyle buluşacağı haftada 4 yerli film vizyonda! Dabbe 6, Firak, Asimetrik ve Kanlı Postal 11 Eylül'de vizyona giren yerli filmler...

Haberin Devamı

Sinema tutkunları bu hafta 4'ü yerli toplam 13 yeni filmle hafta sonuna giriyor. 11 Eylül haftasında Dabbe 6, Firak, Asimetrik ve Kanlı Postal gibi yerli filmlerin yanı sıra İlişki Durumu: Kaçamak, Sıradışı Anne, Mr. Holmes ve Müthiş Sırrı, Gece Bitmeden, Doraemon, Sessizliğin Bakışı, Küçük Kurtarıcılar, Ziyaret, Her Şey Güzel Olacak filmleri izleyiciyle buluşuyor. İşte bu haftanın vizyona giren yeni filmleri ve detayları...

DABBE 6

13 yeni film vizyonda Bu haftanın yeni filmleri

Yerli korku filmlerinin usta ismi Hasan Karacadağ, 2006 yılında ortaya çıkardığı seri günümüze kadar devam etti. Uzun soluklu korku filmi serisi Dabbe'nin altıncısının senaryosu ve yönetmenliği yeniden Karacadağ tarafından yapılıyor. Sema Şimşek, Fehmi Karaarslan, Volkan Ünal, Nilay Gök ve Elçin Atamgüç gibi isimlerin yer aldığı Dabbe 6, polis kayıtlarına ''Mukadder Yaman'' vakası olarak geçen ve birbirleriyle bağlantılı üç hikayeye odaklanıyor.

Haberin Devamı

MR. HOLMES VE MÜTHİŞ SIRRI

13 yeni film vizyonda Bu haftanın yeni filmleri

Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit üçlemelerinin Gandalf'ı olarak hafızalarımızda yer edinen Ian McKellen, şimdi de efsanevi karakter Sherlock Holmes rolünde. Geçmişten günümüze pek çok farklı hikaye ile sinema salonlarında gösterilen Sherlock Holmes hikayeleri Mckellen ile farklı bir bakış açısına kavuşuyor. Film, Sherlock Holmes'un yaşlılık dönemlerine odaklanıyor. 1947 yılını günümüze taşıyan filmde Holmes, 50 yıl önce vuku bulan ama çözemediği bir davanın etkisinde hayatını sürdürmeye devam ederken Dr. Watson'ın yokluğuna alışmaya çalışmaktadır. Bill Condon'ın yönetmenliğini üstlendiği filmde Ian McKellen'ın yanı sıra Laura Linney, Milo Parker, Hiroyuki Sanada, Hattie Morahan, Patrick Kennedy gibi isimler yer alıyor.

GECE BİTMEDEN

13 yeni film vizyonda Bu haftanın yeni filmleri

Haberin Devamı

The Avengers serisi, Kaptan Amerika serisi ve son olarak Ant-Man filminde görünen, hafızalarımızda Steve Rogers / Kaptan Amerika olarak yer eden Chris Evans'ın ilk yönetmenlik denemesi vizyonda! Aktörülük yaşamını noktaladığında yönetmenliğe atılacağının sinyallerini veren Evans, Gece Bitmenden filmini hem yönetiyor hem de başrolünde yer alıyor. Ona Alice Eve başrolde eşlik ediyor. Film bir sokak müzisyeni Nick ve Boston'a giden treni kaçıran Brooke arasında yaşanan aşk ilişkisine odaklanıyor.

ZİYARET

13 yeni film vizyonda Bu haftanın yeni filmleri

Altıncı His, İşaretler ve Köy gibi filmlerin hem senaristliğini hem de yönetmenliğini üstlenen M. Night Shyamalan'ın kamera arkasına geçtiği korku ve gerilim filmi Ziyaret vizyonda! Gerilim tutkunlarının seveceği türden bir film olan Ziyaret, uzun süredir görmedikleri yaşlı büyükanne ve büyükbabalarını ziyaret eden iki küçük kardeşin eve gelmeleriyle birlikte başlayan dehşeti merkeze alıyor. Alfred Hitcock'un varisi olarak görülen Shyamalan'ın yönettiği filmde Kathryn Hahn, Olivia DeJonge, Ed Oxenbould, Deanna Dunagan, Peter McRobbie gibi isimler yer alıyor.

Haberin Devamı

HER ŞEY GÜZEL OLACAK

13 yeni film vizyonda Bu haftanın yeni filmleri

Berlin Film Festivali'nde Onursal Altın Ayı ödülüne laik görülen Alman yönetmen Wim Wenders, Her Şey Güzel Olacak filminin yönetmenliğini üstleniyor. Rachel McAdams, James Franco, Peter Stormare, Charlotte Gainsbourg gibi önemli isimleri kadrosunda bulunduran film, yazar Tomas'ın yaşadığı trafik kazasından sonra değişen hayatını merkeze alıyor. Yaşadığı kazanın ardından başkalaşan Tomas, bir yandan da yazar kimliğinini geliştirmektedir. Yıllar içerisinde değişen yaşamında kazanın izleri yavaş yavaş silinmeye başlamıştır ancak hiç ummadığı bir ''hatırlatıcı'' çıkacak ve gerçekle yüzleşmeden peşini bırakmayacaktır.

Haberin Devamı

İLİŞKİ DURUMU: KAÇAMAK

13 yeni film vizyonda Bu haftanın yeni filmleri

Bu haftanın eğlenceli komedisi İlişki Durumu: Kaçak, Peter Bogdanovich tarafından yazılıp yönetiliyor. Owen Wilson, Jennifer Aniston, Rhys Ifans, Kathryn Hahn ve Cybill Shepherd gibi Hollywood'un tanınmış isimlerini bir araya getiren film, piyes yazarı Arnold, yazarın ilişkiye girdiği tele kız, oyuncu eşi ve eski sevgilisi arasında oluşan garip bir aşk üçgenine odaklanıyor.

SIRADIŞI ANNE

13 yeni film vizyonda Bu haftanın yeni filmleri

Kuzuların Sessizliği filmi ile En İyi Yönetmen Oscar'ına uzanan Jonathan Demme'nin yönetmenliğini üstlendiği, Juno filmi ile En İyi Özgün Senaryo Oscar'ına uzanan senarist Diablo Cody'nin senaryosunu yazdığı dram filmi Sıradışı Anne vizyonda! Meryl Streep'i başrolde izleyeceğimiz film, rock ‘n’ roll yıldızı olma hayalerinin peşinde koşan Ricki Rendazzo'nun hayatına odaklanıyor.

FİRAK

Haberin Devamı

13 yeni film vizyonda Bu haftanın yeni filmleri

Bu haftanın vizyona giren yeni yerli filmlerinden biri olan Firak, Halil Özer'in yönetmenliğinde izleyiciyle buluşuyor. Orhan ve Ali adlı iki karakterin hayatlarına odaklanan filmde, babalarından kalan mesleği devam ettiren iki kardeş torlukçulukla hayatlarını sürdürmektedirler. Eve gelin olarak gelen Bahar, iki kardeşin de hayatlarını farklı yönlere doğru savurur. Senaryosunu da Halil Özer'in yazdığı filmde Canan Atalay, Okan Gürsoy, Barış Gönenen ve İsmail Karagöz gibi isimler yer alıyor.

ASİMETRİK

13 yeni film vizyonda Bu haftanın yeni filmleri

Alper Giray Urhanoğlu'nun ilk uzun metrajlı işine imza attığı Asimetrik, esrarengiz cinayet ve intiharların ardından ortaya çıkan gerçeklere odaklanıyor. Filmde İnci Aslan, Duygu Urgan, Caner Gezirgen ve Ayçahan Saygı gibi isimler yer alıyor.

KANLI POSTAL

13 yeni film vizyonda Bu haftanın yeni filmleri

1980 darbesi sonrasına odaklanan Muhammet Arslan'ın hem senaryosunu yazıp hem yönettiği Kanlı Postal; Ferhat, Eşref, Mahmut ve Necmi'nin yaktığı üç kibrit kıvılcımı direnişi başlatır. Direnişi ateşini yakan dört mazlum hayatını kaybeder. Bu özgürlük ateşi sonuçta Laz Kemal ve arkadaşlarının bedenlerini ölüm orucuna yatırarak ölmelerini ve büyük direnişin başlamasını konu alıyor. Filmde Mesut Akusta, Turgut Tanülkü, Nevin Efe Polat, Mihriban Er ve Levent Akkök gibi isimler yer alıyor.

DOREAMON

13 yeni film vizyonda Bu haftanın yeni filmleri

Tony Oliver, Ryuichi Yagi ve Takashi Yamazaki yönetmenliğinde vizyona giren animasyon, Disney Channel Türkiye'nin sevilen animasyonlarından olan Doraemon beyaz perdeyi ziyaret ediyor. Film Nobita, Sewashi ve insanlara yardım etmek için üretilen robot Doreamon'un maceralarına odaklanıyor.

SESSİZLİĞİN BAKIŞI

13 yeni film vizyonda Bu haftanın yeni filmleri

The Act of Killing (Öldürme Eylemi) filmi ile 1960'lı yıllarda Endonezyada yaşanan katliamı beyaz perdeye taşıyan Joshua Oppenheimer, Sessizliğin Bakışı filmi ile o günlerde abisini kaybetmiş Adi'nin hikayesine odaklanıyor.

KÜÇÜK KURTARICILAR

13 yeni film vizyonda Bu haftanın yeni filmleri

11 Eylül haftasında vizyona giren bir diğer animasyon olan Küçük Kurtarıcılar, Küçük Nano ve arkadaşı Lilly'nin maceralarına odaklanıyor. Yönetmenliğini Peter Claridge'nin üstlendiği seslendirme kadrosunda Malte Arkona, Hans Jürgen Dittberner, Sebastian Fitzner ve Dietrich Grönemeyer'in yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!