13 Nisan'ı bir daha yaşatmayın

Güncelleme Tarihi:

13 Nisanı bir daha yaşatmayın
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2016 21:34

Galatasaray Teknik Direktörü, yarınki dev final öncesi takımını 90 dakikalık video ile uyardı. Son derbideki hataların tekrarlanmamasını isteyen Riekerink, “Bu kez oyunda da, skorda da üstün olmalıyız” dedi.

Haberin Devamı

RIEKERINK, derbiyi izletti ve kupa finali öncesi uyardı: “Bu kez üstünlük de, maç da bizim olsun.”Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink, Türkiye Kupası finali öncesinde dün futbolcularına video destekli açıklamalarda bulundu. Hollandalı teknik adam, futbolcularına son uyarılarını 13 Nisan 2016 tarihinde Türk Telekom Arena’da oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisini izleterek yaptı. 0-0 sona eren ancak 90 dakikayı Fenerbahçe’nin 18, Galatasaray’ın ise rakip kaleye sadece 3 şut çekerek tamamladığı maçı oyuncularına izleten Jan Olde Riekerink, özellikle savunma ve orta sahada yapılan hatalara değindi.

“KUPAYI KAZANMANIN ÖNEMİNİ BİLİYORSUNUZ”

Orta sahada üstünlüğü Fenerbahçe’ye vermemeleri gerektiğini söyleyen, kanatlarda ise Volkan Şen’in çok etkili olduğuna değinen Riekerink, bu kez Fenerbahçeli oyuncuya bu tehlikeleri yaratmasına izin vermemeleri adına beklerini uyardı. Hollandalı teknik adam geriden oyun kurarken herkesin daha fazla top isteyip boş alan yaratmasını da talep etti. Riekerink son olarak oyuncularına, “Bu kez oyunda da skor da üstünlük bizde olsun. Kupayı kazanmamızın önemini unutmayın” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!