120 BMW tren kazasında hurdaya döndü

Güncelleme Tarihi:

120 BMW tren kazasında hurdaya döndü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2016 15:00

Yepyeni BMW'leri taşıyan tren raydan çıkınca yaklaşık 120 "0" lüks BMW pert oldu. Kaza araçlar trene yüklendikten 100 km sonra meydana geldi.

Haberin Devamı

BMW’nin fabrikasından trenle limana taşınan araçlar buradan deniz aşırı pazarlara ihraç edilmek üzere bir gemiye yükleneceklerdi. Ancak tren daha 100 kilometre kadar gitmişken, küçük bir kasabada raydan çıktı.

Gelen bilgilere göre BMW, trende X3, X4, X5 ve X6 otomobilleri olduğunu açıkladı. Trende toplamda 120 otomobil bulunuyordu.

BMW yaptığı açıklamada: "BMW personeli olay yerine gidiyor, 120 aracın hasar değerlendirmesi yapılacak. Zararları değerlendirmek için Norfolk Southern ile çalışmaya devam edeceğiz "dedi.

Treni iki adet Norfolk Southern lokomotifi çekiyordu. Şirketin yaptığı açıklamaya göre iki kişilik mürettebat kazadan yara almadan kurtuldu. Trenin neden raylardan çıktığı hala bilinmiyor.

Kazanın BMW, Norfolk Southern ve sigorta şirketleri için son derece pahalıya patlayacağına şüphe yok. Ancak evlerinde heyecanla otomobillerini bekleyen araç sahipleri için de üzülmemek elde değil.

Haberin Devamı

120 BMW tren kazasında hurdaya döndü
tarafından hazırlanmıştır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!